Sulje

Asiakastarinat

Asiakastarinoissa annamme asiakkaidemme kertoa, miten yhteistyömme on heidän näkökulmastaan ja mielestään toiminut.

Asiakastarinat

Asiakastarinoissa annamme asiakkaidemme kertoa, miten yhteistyömme on heidän näkökulmastaan ja mielestään toiminut.
 • Keksitehdas ulkoisti työvaatehuollon Cleworille: Halusimme vastuullisen yhteistyökumppanin

  Keksitehdas ulkoisti työvaatehuollon Cleworille: Halusimme vastuullisen yhteistyökumppanin

  K. Leivon Leipomo valmistaa suomalaisten kahvipöytiin erilaisia keksejä, pipareita ja korppuja. Elintarviketeollisuudessa työvaatteille on tarkat säädökset, joihin Clewor vastaa SmartWear®-työvaatepalvelullaan.
  Lue lisää
 • Energiayhtiö suosii vastuullisia valintoja työvaatepalvelussa

  Energiayhtiö suosii vastuullisia valintoja työvaatepalvelussa

  Kokkolan Energia -yhtiöillä on kovat vaatimukset työvaatteelle. Työntekijöitä on yli 100 ja työtä tehdään voimalaitoksissa, kaukolämpötyömailla ja energiaverkon työmailla. Vaatimusten lisäksi huomiota halutaan kiinnittää koko hankintaketjun vastuullisuuteen.
  Lue lisää
 • Raahen Terästuotteen konepajassa työvaatteilta vaaditaan kestävyyttä – Smartwear toi helppouden työvaatehuoltoon

  Raahen Terästuotteen konepajassa työvaatteilta vaaditaan kestävyyttä – Smartwear toi helppouden työvaatehuoltoon

  Raahen Terästuotteella on ollut Cleworin SmartWear®-työvaatepalvelu käytössä vuoden verran. Toimistopäällikkö Sari Miilukangas on tyytyväinen palvelun helppouteen. Clewor huolehtii työvaatteet puhtaana hyllyyn ja sirujen avulla työvaatteiden kulkua on helppo seurata. Kun palvelu sujuu, jää toimistopäällikön tehtäväksi laskujen tarkistus ja maksaminen.
  Lue lisää
 • Reikälevyn työvaatehuolto tehostui SmartWearin ansiosta

  Reikälevyn työvaatehuolto tehostui SmartWearin ansiosta

  Metalliteollisuuden toimittaja Reikälevyn työvaatehuolto sakkasi pahasti ennen kuin Clewor astui mukaan kuvioihin. SmartWear®-työvaatepalvelun ansiosta työvaatteiden peseminen, huoltaminen ja seuranta muuttuivat entistä tehokkaammaksi.
  Lue lisää
 • ”Asiakasta kuunnellaan, ja hinta-laatusuhdekin kohdallaan”

  ”Asiakasta kuunnellaan, ja hinta-laatusuhdekin kohdallaan”

  Clewor rakensi pyhäntäläiselle valmisruokavalmistajalle Feelialle laajan palvelukonseptin, joka kattaa niin työvaatteet, vaihtomatot kuin hygieniapalvelut.
  Lue lisää
 • Logomatot viestivät yrityksen brändiä

  Logomatot viestivät yrityksen brändiä

  Seinäjoen Ideaparkin upouusiin tiloihin muuttaneen Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka tunnetaan idearikkaana ja aikaansaavana yrittäjänä. Autokaupan alalla toimivaa kasvuyritystä luotsaava Nelimarkka arvostaa Bayerncarin ja Cleworin asiakassuhteessa luottamusta ja hyvää asiakaspalvelua.
  Lue lisää
 • Vaihtomattopalvelu helpottaa arkea kauppakeskuksessa

  Vaihtomattopalvelu helpottaa arkea kauppakeskuksessa

  Kauppakeskus Chydenia Kokkolassa hankkii Cleworilta sisäänkäyntien ovimatot vaihtomattopalveluna. Palvelu tuo asiakkaalle helppoutta ja mahdollisuuden keskittyä omaan ydintekemiseensä.
  Lue lisää
 • Helppoutta vilkkaan apteekin arkeen

  Helppoutta vilkkaan apteekin arkeen

  Kokkolan Keskusapteekki kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin apteekkeihin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Keskusapteekki toimittaa vuositasolla yli 230 000 reseptiä, ja apteekissa asioi päivittäin 700-1 000 asiakasta. Pitkät aukioloajat lisäävät henkilöstön tarvetta Keskusapteekin työllistäessä yhteensä 35 vakituista työntekijää.
  Lue lisää
 • Betonielementtitehtaalla työvaatteet ovat kovalla kulutuksella

  Betonielementtitehtaalla työvaatteet ovat kovalla kulutuksella

  Tara Element on Alavetelissä sijaitseva betonielementtitehdas, jonka vahvuutena ovat erikoissuuret elementit, pilarit, palkit ja laatat. Tara Element toimittaa betonielementtejä teollisuudelle, julkiseen ja yksityiseen rakentamiseen sekä maatalouden tarpeisiin.
  Lue lisää
 • Paikallisuus näkyy palvelussa positiivisesti

  Paikallisuus näkyy palvelussa positiivisesti

  Korkea laatu ja erikoistuminen ovat tärkeimmät menestystekijät, joiden ansiosta Tyllis Oy Ab on onnistunut saamaan vahvan jalansijan kuljetuskaluston valmistajana. Kokkolalainen perheyritys on keskittynyt nimenomaan erikoiskalustoon valmistamalla tilauksesta muun muassa rahtilavoja, perävaunuja, nosturiautoja sekä puoliperävaunuja.
  Lue lisää
 • ”Joustavuus ja hinta ratkaisivat”

  ”Joustavuus ja hinta ratkaisivat”

  Ylivieskan Tiilen juuret ulottuvat aina sotien jälkeiseen aikaan 1940-luvulle, josta lähtien nykyisellä paikalla on valmistettu tiiliä erilaisiin tarpeisiin. Tänä päivänä tehdas toimittaa poltettuja julkisivutiiliä sisä- ja ulkokäyttöön lähinnä isoille rakennusliikkeille. Yritys työllistää parikymmentä työntekijää.
  Lue lisää
 • Autotalo Antti-Roiko vakuuttui Cleworin palveluista

  Autotalo Antti-Roiko vakuuttui Cleworin palveluista

  Autotalo Antti-Roikon huolto Ylivieskassa palvelee Audi-, Volkswagen- ja Seat-autojen omistajia erilaisissa huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Yritys on kasvanut voimakkaasti, mikä näkyy myös huollossa. Vuonna 2004 asentajia oli viisi, ja nyt huoltotehtävät työllistävät jo 12 asentajaa.
  Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (785506)