Sulje

Teollisuuspyyhkeet - Puhtaat pinnat

Teollisuuspyyhkeet ammattikäyttöön teollisuuteen, kunnossapitoon, tuotantoon ja huoltokorjaamoihin.

Teollisuuspyyhkeet - Puhtaat pinnat

Teollisuuspyyhkeet ammattikäyttöön teollisuuteen, kunnossapitoon, tuotantoon ja huoltokorjaamoihin.

Teollisuuspyyhkeet raskaaseen ammattikäyttöön


Aina käyttövalmis teollisuuspyyhe on tarkoitettu rasvan, öljyn ja roiskeiden puhdistamiseen teollisuuden ammattialoille, kunnossapitoon, tuotantoon sekä huoltokorjaamoihin.

Teollisuuspyyhepalvelu on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön toimialoilla, joissa käsitellään rasvoja ja öljyä. Cleworin kustannustehokas ja ympäristöystävällinen teollisuuspyyhepalvelu lähtee aina asiakkaan tarpeen kartoittamisesta ja toiveiden kuuntelemisesta. Selkeät jakeluastiat auttavat pitämään työympäristön järjestyksessä ja erottelemaan puhtaat ja likaiset tuotteet.

Teollisuuspyyhepalvelumme on toteutettu kiertotalousperiaatteen mukaisesti. Se pidentää käytettävän tuotteen ikää ja vähentää ympäristön kuormitusta. Teollisuuspyyhkeiden käyttö vähentää merkittävästi kertakäyttöisten pyyhkeiden käyttömääriä. Laadukkaan materiaalin ja säännöllisen huollon ansiosta teollisuuspyyhkeet ovat aina valmiita käyttöön ja kestävät käytössä vuosia. Teollisuuspyyhkeemme ovat materiaaliltaan 80 % puuvillaa ja 20 % polyesteriä.

1 teollisuuspyyhe vastaa 5-6 kertakäyttöistä
Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri

Miksi hankkia Cleworin teollisuuspyyhkeet?

Eroon kertakäyttöpyyhkeistä


Teollisuuspyyhkeen käytännöllinen koko ja imukykyisyys pienentävät radikaalisti kertakäyttöisten pyyhkeiden määrää. Laadukkaan materiaalin ja säännöllisen huollon ansiosta se on aina valmis käyttöön ja kestää.Helppo käyttöönotto ja huolto


Palveluumme kuuluvat metalliset jakeluastiat, jotka auttavat pitämään työympäristön järjestyksessä sekä erottelevat puhtaat ja likaiset tuotteet. Huolto toteutetaan sovitun vaihtovälin mukaisesti – puhtaat teollisuuspyyhkeet toimitetaan ja likaiset noudetaan huoltoon sovittuna ajankohtana.

Ympäristö


Haluamme tuottaa arvoa ympäristölle ja osoittaa vaatimukset, joita noudattamalla voimme tehostaa ympäristösuojelun tasoa. Huoltomme automatiikka noudattaa nykyaikaisia vaatimuksia, mikä pidentää teollisuuspyyhkeen ikää entisestään ja säästää luontoamme. Merkittävä osa tätä on ISO 14001:2015 voimassa oleva ympäristöstandardimme, jonka avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöä kunnioittavaksi.Kustannussäästöt


Hoidamme puolestasi teollisuuspyyhkeiden hankinnan, huollon ja toimituksen. Varmistamme myös, että teollisuuspyyhkeillä on oikea vaihtoväli. Uusiokäytettävyyden ansiosta säästät jätemaksuissa ongelmajätteen pienetessä. Teollisuuspyyhepalvelumme tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle ja helpottaa jokapäiväistä arkea.

Palvelumallimme


Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen palvelukokonaisuus kertakäyttötuotteiden tilalle.

Öljynimeytysmatot raskaaseen ammattikäyttöön


Aina käyttövalmis imeytysmattopalvelumme on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön teollisuuden ammattialoille kunnossapitoon, tuotantoon sekä huoltokorjaamoihin. Imeytysmatto suojaa työskentelytiloja vuotavilta ja kaatuvilta aineilta, roiskeilta ja valumilta.

Imeytysmattopalvelumme lähtee aina asiakkaan tarpeen kartoittamisesta ja toiveiden kuuntelemisesta. Selkeät kuljetusastiat sekä asianmukaiset telineet puhtaille imeytysmatoille auttavat pitämään työympäristön järjestyksessä ja erottelemaan puhtaat ja likaiset tuotteet. Huolto toteutetaan sovitun vaihtovälin mukaisesti – puhtaat imeytysmatot toimitetaan ja likaiset noudetaan huoltoon.
Öljynimeytysmaton
imukyky 3 litraa, koko 60x80

Miksi hankkia Cleworin öljynimeytysmatot?

Ympäristö


Haluamme tuottaa arvoa ympäristölle ja osoittaa vaatimukset, joita noudattamalla voimme tehostaa ympäristösuojelun tasoa. Huoltomme automatiikka noudattaa nykyaikaisia vaatimuksia, mikä pidentää öljynimeytysmaton ikää entisestään ja säästää luontoamme.

Merkittävä osa tätä on ISO 14001:2015 voimassa oleva ympäristöstandardimme, jonka avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöä kunnioittavaksi.Helppo käyttöönotto ja huolto


Palveluumme kuuluvat kuljetusastiat ja telineet auttavat pitämään työympäristön järjestyksessä ja turvallisena. Huoltoväli suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan ja kartoitamme yrityksesi öljynimeytysmattojen tarpeen.Kustannussäästöt


Hoidamme puolestasi imeytysmattojen hankinnan, huollon ja toimituksen. Uusiokäytettävyyden ansiosta säästät jätemaksuissa ongelmajätteen määrän pienetessä. Imeytysmattopalvelumme tarkoituksena on tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle ja helpottaa jokapäiväistä arkea. Tarvittavat tuotteet ovat aina saatavilla ja tiedät, mistä maksat.

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.