Sulje

Suunniteltu helpottamaan arkeasi

Laadukas hygieniapalvelu ilman isoja investointeja. Key-palvelumme avulla pidämme huolen yrityksesi kulutustuotteiden varastosta ja niiden automaattisesta täydennyksestä.

Suunniteltu helpottamaan arkeasi

Laadukas hygieniapalvelu ilman isoja investointeja. Key-palvelumme avulla pidämme huolen yrityksesi kulutustuotteiden varastosta ja niiden automaattisesta täydennyksestä.

Hygienia- ja WC-tilapalvelu - kustannustehokas ja ekologinen


Cleworin hygieniapalvelulla saat laadukkaat hygieniatuotteet ja WC-tilatuotteet kuten ilmanraikastimet, käsidesit, wc-paperit, käsipaperit, saippuat ja pyyheannostelijat sekä kangaspyyherullat. Hygieniapalvelumme on kehitetty helpottamaan sinun arkeasi sekä siistijän työtä. Toimitamme puhtaat tuotteet sovitusti ja noudamme huoltoon likaiset.

Hygienia- ja WC-tilapalvelu on kustannustehokas ja ekologinen ratkaisu

Miksi valita
Cleworin hygieniapalvelu?

Kattava, edullinen ja ekologinen


Cleworin hygieniapalvelu ei vaadi isoja investointeja. Meiltä saat toimivat, monipuoliset hygieniatuotteet kuten pyyheannostelijat, pesuvaahtoannostelijat, ilmanraikastimet, kangaspyyherullat, wc-rulla-annostelijat ja käsidesit pysyvään puhtaanapitoon.

Cleworin hygieniapalvelu on vaivaton, ekologinen, kattava ja edullinen ratkaisu saniteetti- ja sosiaalitilojen korkean hygieniatason ylläpitoon. Monipuolisten hygieniatuotteidemme ja juuri sinulle suunnitellun palvelumme avulla varmistat, että yrityksesi käytössä ovat oikein valitut hygieniaratkaisut.Esteettisyys ympäristöarvoista tinkimättä


Hygieniapalvelumme on kustannustehokas. Hankimme, asennamme ja huollamme laitteet puolestasi. Jokainen annostus on tarkalleen laskettu niin pyyherulla kuin muissa annostelijoissamme. Kestäväksi kehitetyt annostelijat toimivat mekaanisesti ilman ulkopuolista virtalähdettä. Lisäksi laitteiden komponentit ovat 100% kierrätettävissä. Ei turhia lisäkustannuksia tai hukka-annostuksia.Vähemmän sairaspoissaoloja


Hyvän hygieniatason seurauksena sairauspoissaolot vähenevät merkittävästi ja siisteyden ylläpito helpottuu. Automaattiset annostelijat lisäävät saniteettitilojen hygieenisyyttä ja työturvallisuutta.

Kaikki pyyheannostelijamme ovat hygieenisiä käyttää. Saippua- ja käsidesiannostelijamme on saatavilla niin mekaanisena kuin automaattisena annostelijana. Asennamme tuotteet puolestasi ja ohjeistamme tarvittaessa käyttöönotossa.

Palvelumallimme
Lukuisat värivaihtoehdot


Voit valita haluamasi designilmeen kahdeksasta eri värivaihtoehdosta. Myös käsipaperimahdollisuus.


Integra Ellipse Chrome


Savona Ellipse Auto Liquid Chrome


Spa Ellipse Chrome
Jumbo Ellipse


Sigma WC-paperi


WC-jumborulla

Siistit ja hygieeniset liiketilat antavat merkittävän ensivaikutelman myös asiakkaidemme liiketoiminnasta. Haluamme edesauttaa sen toteutumisessa.
Haluamme mahdollistaa hygieniapalvelumme avulla kaikenkokoisille yrityksille käytännöllisen, helpon ja siistijää auttavan saniteettitilojen puhtaanapidon.


Sertifioitu


Key-palvelumme on kehitetty laadunhallintajärjestelmästandardin ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardin ISO 14001:2015 ja hygieniastandardin SFS-EN 14065:2016 pohjalta.


Miksi Key-palvelu on niin helppo?


Pidämme huolen yrityksenne kulutustuotteiden, kuten wc-tuotteiden ja saippuoiden varastosta ja niiden automaattisesta täydennyksestä. Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia tuotteiden tilaamisesta itse. Cleworin hygieniapalvelu hoitaa kaiken asiakkaan puolesta automaattisesti.

Hygieniapalvelumme tuotteet on kehitetty helpottamaan siistijän työtä. Toimitamme puhtaat tuotteet sovitusti ja noudamme huoltoon likaiset. Täytämme ilmanraikastimet ja urinaalin puhdistajat puolestasi ja seuraamme niiden huoltotarvetta.

Avaimet käteen -palvelumme on täysin sinun yrityksesi tarpeiden mukaan suunniteltu, kaikkiin organisaatiokokoihin mukautuva kokonaisuus.

Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme seuraavia standardeja: Sertifioitu laadunhallintajärjestelmästandardi ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001:2015 sekä hygieniastandardi SFS-EN 14065:2016. Arvioimme säännöllisesti omaa toimintaamme, korjaamme epäkohdat ja tartumme kehityskohteisiin.Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (921806)