Sulje

Designmatto – sinun näköisesi vaihtomatto

Uniikki ja ympäristöystävällinen kannanotto

Vaihtomatot

Valikko

Designmatto on vaikuttava lisä liiketilaan


Designmatto on yksilöllinen ratkaisu mihin tahansa yrityksesi tilaan, jossa haluat viestiä palveluistasi, brändistäsi tai lisätä persoonallisuutta tiloihisi. Lisäksi sen ekologiset ja kierrätettävät materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Designmatto on mieleenpainuva, kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto.

Parasta laatua ympäristöarvoja unohtamatta


Korkean resoluution designmattomme on valmistettu ympäristöä kunnioittaen. Materiaalissa on hyödynnetty 100% PET muovia, joka on peräisin muovipulloista. Käytännössä tämä tarkoittaa 64 kpl muovipulloa vaihtomaton neliötä kohti.

Juuri sinun näköisesi vaihtomatto laadusta tinkimättä


Designmatto on kehitetty ympäristöystävällisyydestä tinkimättä toimimaan kuten normaali vaihtomatto. Värin laatu säilyy, designmatto ei lähde liikkumaan paikaltaan sekä ulkoa tulevasta liasta 80% jää designmattoon jo sisäänkäynnillä. Designmaton kierrenukka mahdollistaa erinomaisen lianpysäytyskyvyn.

Uniikin designmatosta tekee ekologisuuden lisäksi vapaus suunnitella se vastaamaan brändin arvo- ja värimaailmaa. Logo lisää tunnettavuutta, kun taas kuvilla osa yrittäjistä haluaa viestiä arvomaailmaansa. Sana on vapaa ja lopputulos juuri sinun näköisesi.

Enemmän kuin pelkkä liiketilamatto


Designmatto on pehmeä paljaankin jalan alla pitkän langan ansiosta. Tämän vuoksi se on suosittu ratkaisu myös lasten leikkimattona, toimistotiloissa tai muissa oleskelutiloissa. Laadukkaan materiaalin ansiosta pohjan kumimateriaali ei muutu aaltoilevaksi ajan myötä vaan asettuu tasaisesti lattialle eliminoiden kompastumisriskiä.

Noudatamme toiminnassamme ISO 9001:2015, SFS-EN 14065:2016 ja ISO 14001:2015 sertifioituja ja voimassa olevia standardeja. Näin varmistamme palveluidemme ja tuotteidemme laadun ja ympäristöystävällisyyden jatkuvan kehittymisen.
Noudatamme toiminnassamme ISO 9001:2015, SFS-EN 14065:2016 ja ISO 14001:2015 sertifioituja ja voimassa olevia standardeja.

Vaihtomattopalveluumme kuuluvat:

nailonmattopalvelu
Microluxx - Tulevaisuuden vaihtomatto
designmattopalvelu
ja ergonomiamattopalvelu

Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme seuraavia standardeja: Sertifioitu laadunhallintajärjestelmästandardi ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001:2015 sekä hygieniastandardi SFS-EN 14065:2016. Arvioimme säännöllisesti omaa toimintaamme, korjaamme epäkohdat ja tartumme kehityskohteisiin.
Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.