Sulje

Vaihtomatto - vaivaton ja tehokas

Cleworin vaihtomattopalvelulla säästät siivouksen kokonaiskustannuksissa, lisäät liiketilojesi turvallisuutta ja pidät ne edustuskunnossa. Vaihtomatoilla saat kustannustehokkaampaa kiinteistöhoitoa.

Vaihtomatto - vaivaton ja tehokas

Cleworin vaihtomattopalvelulla säästät siivouksen kokonaiskustannuksissa, lisäät liiketilojesi turvallisuutta ja pidät ne edustuskunnossa. Vaihtomatoilla saat kustannustehokkaampaa kiinteistöhoitoa.

Vaihtomatot

Valikko

Vaihtomatoilla säästöä kiinteistönhoitoon


Vaihtomatoilla lika ei pääse kulkeutumaan kiinteistöösi ja liiketiloihin. Oikeanlaisilla vaihtomatoilla lika pysähtyy jo varhaisessa vaiheessa. Se suojaa lattiapinta-alaa lian aiheuttamalta kulumiselta. Samalla helpottuu kiinteistöhuolto.

Cleworin vaihtomattopalvelulla saat käyttöösi vuokramattoja. Me vaihdamme likaisen vaihtomaton puhtaaseen, kuljetamme likaisen pesuun, huolehdimme vaihtomattojen varastoinnin ja käyttöikänsä päähän tulleen maton asianmukaisen hävityksen. Vaihtomattopalvelumme varmistaa, että sinulla on yksi huoli vähemmän.

Yrityksesi voi tehdä merkittävää taloudellista säästöä oikeanlaisilla vaihtomattojen yhdistelmillä. Vaihtomattopalvelulla kiinteistösi pysyy siistinä ja kokonaiskustannuksesi laskevat. Myös liukastumisriski pienenee, kun lattiasi pysyvät kuivina. Oikein sijoitetut vaihtomatot pystyvät pysäyttämään jopa 80 prosenttia sisään tulevasta liasta.

Palvelumallimme sopii kaikille toimialoille. Asiakkainamme on muun muassa logistiikka-alan yrityksiä, kevyen- ja raskaan teollisuuden yrityksiä, konepajoja, kuntia, hoitolaitoksia, pienyrittäjiä, elintarvikealan yrityksiä ja monia muita. Olemme profiloineet palveluratkaisumme vastaamaan niin yksityisyrittäjien kuin suurempien konsernien tai kuntien tarpeita.

Palvelu alkaa tarpeesi kartoittamisella: mikä on vaihtomatoille paras sijainti, oikea määrä ja sopiva vaihtoväli. Palvelu suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinun ei tarvitse kuin keskittyä omaan liiketoimintaasi. Me viemme likaiset matot pois ja tuomme puhtaat tilalle.

Vaihtomattopalvelulla


Kiinteistösi pysyy siistinä ja kokonaiskustannuksesi laskevatSuojaat lattiapinta-alaasiLiukastumisriski pienenee, kun lattiat pysyvät kuivinaMiksi vaihtomatto
on hyvä?

Turvallisuus


Vaihtomaton nukka on suunniteltu estämään kosteuden siirtymistä liiketiloihisi. Kun lattiat pysyvät kuivina, minimoidaan liukastumisriski. Oikeanlainen vaihtomatto oikealla paikalla ei myöskään lähde liikkeelle vaan pysyy paikallaan. Voit myös viestiä tiloissasi tarvittavasta suojauksesta tai turvatoimista vaihtomaton avulla.Ympäristö


Haluamme tuottaa arvoa ympäristölle ja osoittaa vaatimukset, joita noudattamalla voimme tehostaa ympäristösuojelun tasoa. Huoltomme automatiikka noudattaa nykyaikaisia vaatimuksia, mikä pidentää vaihtomaton ikää entisestään ja säästää luontoamme. Merkittävä osa tätä on ISO 14001:2015 voimassa oleva ympäristöstandardimme, jonka avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöä kunnioittavaksi.

Näkyvyys


Cleworin puhtaat ja näyttävät vaihtomatot pitävät yrityksesi ilmeen hyvänä ja toimitilasi siistinä. Vaihtomattopalvelu on helppo ja yksinkertainen ratkaisu. Designmattopalvelumme avulla voit suunnitella omaan brändiisi ja toimintaasi sopivan designmaton. Samalla lisäät liiketilojesi kutsuvuutta ja näkyvyyttä. Säännöllisen huollon ansiosta varmistat siistin ja edustavan yleisilmeen.

Tavallisesti ostomatto pestään yhdestä kahteen kertaan vuodessa. Tämä johtaa siihen, että matto on käytännössä aina likainen. Cleworin vaihtomatot pestään sen sijaan säännöllisesti, jonka ansiosta vuokramatot pysyvät siisteinä ja lianpysäytyskyky on paljon parempi kuin ostomatoilla.Suojaus


Lattiat altistuvat kovalle kulutukselle Suomen muuttuvissa keliolosuhteissa. Ulkokautta kulkeutuu sisään melkeinpä vuodenajasta riippumatta hiekkaa, pölyä, vettä ja kuraa. Noin 80 % kiinteistösi tulevasta liasta tulee ulkoa.

Cleworin vaihtomattojen tarkoitus on torjua lian pääsemistä kiinteistöön ja liiketiloihin. Lian pysäyttäminen jo varhaisessa vaiheessa suojaa lattiapinta-alaa lian aiheuttamalta kulumiselta ja helpottaa kiinteistöhuollon työtä.

Ongelmaan on olemassa yksinkertainen ratkaisu – vaihtomatto.


Mukavuus


Laadukas vaihtomatto on miellyttävän tuntuinen paljaan jalankin alla. Designmattomme on erittäin suosittu lasten leikkimattona sen mukavuuden ja toimivuuden ansiosta. Vaihtomatto on miellyttävä käyttää, kestävä ja vaivaton huoltaa. Lisäksi vaihtomatto lisää minkä tahansa tilan äänieristystä vähentäen kaikuisuutta.

Vaihtomattojen käyttö on vaivatonta. Me vaihdamme likaisen vaihtomaton puhtaaseen, kuljetamme likaisen pesuun, huolehdimme vaihtomattojen varastoinnin ja kuluneen maton asianmukaisen hävityksen. Meidän vaihtomattopalvelun ansioista sinulla on yksi huoli vähemmän.Kustannussäästöt


Yksilöllisen ja sinun tarpeisiisi räätälöidyn palvelun avulla olet aina tietoinen, mistä maksat.

Kun valitset Cleworin vaihtomaton sinun ei tarvitse huolehtia mattosi pesusta, hankinnasta, vaihdosta tai hävittämisestä. Me hoidamme sen asianmukaisesti puolestasi. Lisäksi seuraamme sen kuntoa eikä sinun tarvitse investoida uuteen. Näin siistijän työ helpottuu ja säästät kustannuksissa.

Olemme valikoineet tarkan seulonnan perusteella vaihtomattokannan ja tiedämme sen kestävän ja palvelevan asiakkaitamme pitkään. Kaikki nailonnukkaiset vaihtomattomme ovat kierrenukkaisia – nukka pysyy koko ajan pystyssä. Tämän ansiosta lika kulkeutuu aina vaihtomaton nukan sisään ja pysyy siellä.

Palvelumallimme


Yksi huoli vähemmän.

Vaihtomattojen käyttö on vaivatonta. Clewor vaihtaa likaisen vaihtomaton puhtaaseen, kuljetamme likaisen pesuun, huolehdimme vaihtomattojen varastoinnin ja kuluneen maton asianmukaisen hävityksen. Cleworin vaihtomattopalvelun ansioista sinulla on yksi huoli vähemmän.

Palvelu yrityksesi tarpeiden mukaan.

Cleworin vaihtomattopalvelu suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Me kartoitamme yrityksesi tarpeen: mikä on vaihtomatoille paras sijainti, oikea määrä ja sopiva vaihtoväli. Sinun ei tarvitse kuin keskittyä omaan liiketoimintaasi. Me hoidamme vaihtomatot.

Vaihtomattopalveluumme kuuluvat:

nailonmattopalvelu
Microluxx - Tulevaisuuden vaihtomatto
designmattopalvelu
ja ergonomiamattopalvelu

Käyttämällä vaihtomattopalveluamme säästät huomattavasti kiinteistönhoidon ja siivouksen kokonaiskustannuksissa. Pidät samalla liiketilasi edustuskunnossa.

Cleworin vuokramatoilla:


  • Kiinteistön huoltaminen helpottuu
  • Ei uusia investointeja mattoihin
  • Lika kulkeutuu kierrenukkaisen vaihtomaton nukan sisään ja pysyy siellä
  • Vaihtomaton pohja asettuu tasaisesti lattian pinnalle, ja kompastusriski pienenee
  • Pidät yrityksesi ilmeen hyvänä ja toimitilasi siistinä

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme seuraavia standardeja: Sertifioitu laadunhallintajärjestelmästandardi ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001:2015 sekä hygieniastandardi SFS-EN 14065:2016. Arvioimme säännöllisesti omaa toimintaamme, korjaamme epäkohdat ja tartumme kehityskohteisiin.