Sulje

Microluxx – tulevaisuuden vaihtomatto

Microluxx matto on suunniteltu toimimaan paremmin kuin yksikään vaihtomatto.

Vaihtomatot

Valikko

Microluxx matto on suunniteltu käyttäjää ajatellen


Microluxx matossa on luokkansa laajin kuitupinta-ala, minkä vuoksi se kuivuu nopeasti eikä kosteus siirry liiketiloihin. Sen laadukas pohja pitää Microluxxin paikallaan ilman erillisiä teippauksia. Microluxx ei sisällä lainkaan ympäristölle haitallista mikromuovia tinkimättä maton ulkonäöstä tai toimivuudesta.

Microluxx matto


Sitoo 67% enemmän likaa

0% mikromuoviaSitoo 152% enemmän vettä

Nukkatiheys 300g/m2Säästää aikaa ja rahaa


Miksi microluxx
matto on hyvä?

Tehty toimivaksi


Microluxx on suunniteltu toimimaan paremmin kuin yksikään vaihtomatto. Lika ja kosteus pääsevät nukan läpi pitäen yleisilmeen siistinä ja Microluxxin kuivana.

Se on 25 % imukykyisempi kuin puuvillamatto ja 2,5 x imukykyisempi kuin normaali nailonmatto, mikä mahdollistaa pidemmän vaihtovälin, helpottaa laitoshuoltajan työtä ja säästää merkittävästi kustannuksia.Tulevaisuuden vaihtomatto


Microluxxin tehokkuus pohjautuu pitkään tuotekehitykseen. Sen nukkatiheys on lähes 300 g/m2 suurempi kuin normaalissa vaihtomatossa tehden siitä imukykyisemmän ja laadukkaamman.

Perinteiset nailonkuidut sekoitettuna Microluxx-kuitujen kanssa mahdollistavat lian ja kosteuden lukitsemisen mattoon. Sen käyttö on helppoa missä liiketiloissa tahansa, jossa lika, hiekka ja kosteus eivät saa päästä sisälle.

Koska liiketilojesi siistillä ja puhtaalla ensivaikutelmalla on merkitystä

Vaihtomattopalveluumme kuuluvat:

nailonmattopalvelu
Microluxx - Tulevaisuuden vaihtomatto
designmattopalvelu
ja ergonomiamattopalvelu

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme seuraavia standardeja: Sertifioitu laadunhallintajärjestelmästandardi ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001:2015 sekä hygieniastandardi SFS-EN 14065:2016. Arvioimme säännöllisesti omaa toimintaamme, korjaamme epäkohdat ja tartumme kehityskohteisiin.