Sulje

Logomatot viestivät yrityksen brändiä

Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka tunnetaan idearikkaana ja aikaansaavana yrittäjänä.
Seinäjoen Ideaparkin upouusiin tiloihin muuttaneen Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka tunnetaan idearikkaana ja aikaansaavana yrittäjänä. Autokaupan alalla toimivaa kasvuyritystä luotsaava Nelimarkka arvostaa Bayerncarin ja Cleworin asiakassuhteessa luottamusta ja hyvää asiakaspalvelua.
Logomatot viestivät yrityksen brändiäVuonna 2003 perustettu Bayerncar Oy tekee autokauppaa pääosin Etelä-Saksasta hankkimillaan premium-tason ajoneuvoilla, minkä lisäksi yhtiö tarjoaa ajoneuvojen huoltopalveluita. Autoja yritys myy kaikkialle Suomeen Lapista pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaan astuessa sisään Bayerncarin myymälään Ideaparkissa katseenvangitsijana toimivat Cleworin toimittamat logomatot.

- Matot on personoitu Bayerncarin brändin mukaisiksi. Hyväntuulinen tervetulotoivotus matoissa saa asiakkaan tuntemaan, että hänet on huomioitu. Logomattojen lisäksi Clewor toimittaa matot myynnin ja huollon tiloihin sekä putserit huollon asentajahenkilökunnalle, Nelimarkka kertoo.

Asiakassuhdetta Cleworin kanssa hän kuvaa helpoksi ja joustavaksi.

- Olen tykännyt Cleworin palvelusta, joka on nopeaa, joustavaa ja kokonaisvaltaista. Asioista voidaan sopia puhelimessa, koska tällä hetkellä kaikilla on kiire. Matoilla on tietty vaihtoväli, eli Clewor vaihtaa matot ja tuo uudet tilalle sovittuna ajankohtana. Tämä toimintatapa sopii hyvin meidän sapluunaan. Homma perustuu luottamukseen, ja silloin on mukava tehdä yhteistyötä, kun asiat hoituvat kuten on sovittu.

Nelimarkalle itselleen yrittäjän arki on enemmän elämäntapa kuin työtä sanan perinteisessä merkityksessä.

- Yleensäkin se, että saa olla tekemisissä asiakkaiden kanssa, tekee tästä työstä niin antoisan. Meillä on joustava henkilökunta, minkä ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita silloin, kun se heille parhaiten sopii. Tämä on haastava ala, jossa hyvä asiakaspalvelu on usein se ratkaiseva kilpailutekijä. Huomasin alusta lähtien, että Cleworillakin hyvä asiakaspalvelu on verissä. Silloin on helppo toimia yhdessä, Nelimarkka toteaa.

Jaa tai tykkää


<< Palaa asiakastarinoihin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (864900)