Sulje

Laadukasta tekstiilipalvelua

Hotelli- ja ravintolatekstiilipalvelun kautta vuokraat tai pesetät tekstiilisi vaivattomasti.

Laadukasta tekstiilipalvelua

Hotelli- ja ravintolatekstiilipalvelun kautta vuokraat tai pesetät tekstiilisi vaivattomasti.

Tekstiilipalvelun vaihtoehtoina vuokraus- tai pesupalvelu


Cleworin tekstiilipalvelun lähtökohta on aina asiakkaamme tarpeiden mukainen palvelukokonaisuus. Suunnittelemme ja kartoitamme yhdessä sopivan pesukierron ja logistiikan eli tekstiilien noudon ja palautuksen ja tarvittaessa vuokrattavien tekstiilien määrän.

Tarjoamme vaihtoehtoisesti tekstiilivuokrausta tai omien tekstiilien pesua. Pesupalvelu sopii omat tekstiilit omistaville palveluntarjoajille, joiden ensisijainen tarve on vain toimivalle huollolle. Kauttamme voit myös ostaa majoitus- ja hotellitekstiilit omaksesi.

Cleworin ravintola- ja hotellitekstiilipalvelun kautta voit helposti vuokrata pöytäliinat, lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet. Vuokrapalvelu sopii palveluntarjoajille, joilla ei ennestään ole omia tekstiileitä, tarvittava määrä on suuri tai niitä ei ole taloudellisista syistä kannattavaa hankkia itse. Käytössämme on laadukkaat vuokratekstiilit, joista kokoamme asiakkaallemme sopivan tekstiilipalvelukonseptin.

Pidämme vuokratekstiilit ajan tasalla ja kunnossa vaihtamalla sopimattomat tuotteet, jotta asiakkaamme saa aina käyttöönsä puhtaat ja laadukkaat vuokratekstiilit.
Helpota omaa arkeasi, vuokraa ja pesetä ravintolatekstiilit meillä. Suunnittelemme juuri sinulle sopivan palvelukonseptin, jonka avulla uudistat ravintolan- tai hotellin tekstiilit ja työvaatteet.

Hotellitekstiilit


Älä investoi tekstiilien hankintaan – vuokraa Cleworilta hotellitekstiilit kuten lakanat, pussilakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja kylpytakit. Käytössämme on laadukkaita vuokratekstiilejä, joista rakennamme asiakkaan tarpeen mukaan sopivan hotellitekstiilien konseptin.

Palvelumme pitää sisällään settimäärien ja pesuhuollon tarkan suunnittelun:
kartoitamme asiakkaan tarpeen tekstiilien määrästä ja pesukierrosta.

  • tarjoamme vaihtoehtoisesti vuokratekstiilipalvelua tai omien tekstiilien pesua
  • hankimme ja toimitamme asiakkaalle sovitun mukaiset tuotteet
  • vuokratekstiilien osalta poistamme käytöstä epäkurantit tuotteet. Asiakas saa käyttöönsä aina puhtaat ja laadukkaat vuodetekstiilit.Mikäli haluat uudistaa omia liinavaatteitasi, voit ostaa hotellitekstiilit ja majoitustekstiilit suoraan myös meiltä.


Peitteet ja tyynyt


Kauttamme voit myös helposti ostaa peitteitä ja tyynyjä.


Ravintolatekstiilit


Helpota omaa arkeasi, vuokraa ja pesetä ravintolatekstiilit meillä. Voimme suunnitella juuri sinulle sopivan palvelukonseptin, jonka avulla uudistat ravintolan tekstiilit ja työvaatteet.

Ravintolatekstiilit ovat merkittävä tekijä ravintolan asiakaskokemuksen luomisessa. Ravintolan asiakas huomaa varmasti, kuinka puhtaat ja laadukkaat työasut ravintolan henkilökunnalla on.

Oman liiketoiminnan pyörittäminen on sinun päätehtäväsi, anna meidän olla apunasi ravintolatekstiilien hankinnassa. Meidän avullamme käytössäsi on aina riittävästi puhtaita ravintolatekstiilejä ilman turhia kuluja.

Vuokraamalla laadukkaat pöytäliinat helpotat arkeasi, luot juhlaan tunnelman ja säästät aikaa muuhun valmisteluun. Meiltä voit vuokrata pöytäliinat, joita on saatavilla kolme eri kokoa.

Vuokrattavia pöytäliinoja löytyy monelle eri pöytäkoolle.

Vahvuutemme on tekstiilipalvelumme tehokkuus ja läpinäkyvyys niin kustannus kuin toimintamme tasolla. Hotelli- ja ravintolatekstiilipalvelumme sopii alan kaikenkokoisille toimijoille pienistä suuriin tilauksiin. Hoidamme puolestasi tekstiilien hankinnan, huollon, toimituksen, varastoinnin ja hävittämisen. Tavoitteemme on tehostaa ja helpottaa laitoshuoltajan työtä sekä tuoda liiketaloudellista hyötyä asiakkaallemme.


Ympäristö


Haluamme tuottaa arvoa ympäristölle ja osoittaa vaatimukset, joita noudattamalla voimme tehostaa ympäristösuojelun tasoa. Huoltomme automatiikka noudattaa nykyaikaisia vaatimuksia, mikä pidentää tekstiilin ikää entisestään ja säästää luontoamme. Merkittävä osa tätä on ISO 14001:2015 voimassa oleva ympäristöstandardimme, jonka avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöä kunnioittavaksi.

Palvelumallimme


Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme sertifioitua ja voimassa olevia laadunhallintajärjestelmästandardia ISO 9001: 2015 sekä ympäristöjärjestelmästandardia ISO 14001:2015.Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.