Sulje

Puhdas, turvallinen ja sujuvampi työarki

Haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa nykyaikaisilla ja ympäristöä kunnioittavilla palvelukokonaisuuksilla.

Puhdas, turvallinen ja sujuvampi työarki

Haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa nykyaikaisilla ja ympäristöä kunnioittavilla palvelukokonaisuuksilla.

Clewor - yritysten tekstiilihuollon tulevaisuus


Missiomme on varmistaa työarkesi sujuvuus nykyaikaisilla ja ympäristöä kunnioittavilla palvelukokonaisuuksilla. Clewor yhdistää asiantuntijuuden, digitalisoidun palvelumallin ja teollisen pesulapalvelun kokonaisvaltaiseksi yritystekstiilien palveluratkaisuksi.

Tarjoamme yrityksille työvaatteet, vaihtomatot, teollisuuspyyhkeet, hygieniapalvelut sekä hotelli- ja ravintolatekstiilit huolehtien koko huoltoprosessista alusta loppuun ja yksilöllisesti asiakkaamme liiketoiminnan ehdoilla. Cleworin SmartWear®-työvaatepalvelu kattaa kaiken aina työvaatteen hankinnasta sen kierrätykseen.

Ymmärrämme yksilöllisiä tarpeitasi ja rakennamme niiden ympärille toimivan palvelun. Clewor on vuonna 1979 perustettu perheyritys ja päämääränämme on yli 40 vuoden kokemuksen perusteella helpottaa asiakkaidemme arkea.

Miten toiminta-ajatuksemme toteutuu?


Liiketoimintamme perustuu arvoihimme, joita ovat rehellisyys, innovatiivisuus, hyvä yhteishenki, asiakaslähtöisyys ja ympäristö. Missiomme toteuttamiseksi huolehdimme ensimmäiseksi kahdesta asiasta: asiakkaistamme ja ympäristöstä.

Tutustu Cleworin vastuullisuusraporttiin


Vastuullisuus syntyy teoista ja tavoitteista. Kokosimme vuonna 2023 valmistuneeseen vastuullisuusraporttiin konkreettisesti näkyville yrityksen tavoitteet sekä tehdyt toimenpiteet. Kehitämme organisaatiotamme jatkuvasti osaamisen ja kiertotalouden saralla, jotta voimme parhaalla mahdollisella tavalla vastata sidosryhmiemme tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Vastuullisuusraportin pääteemoja ovat

Lataa vastuullisuusraportti tästä linkistä

Asiakkaat

Pyrimme jatkuvasti lisäämään asiakastyytyväisyyttämme. Uskomme yhteistyöhön, toiminnan kehittämiseen ja aitoon asiakaspalveluun. Siksi säännöllinen asiakaspalaute on meille tärkeää, koska sen avulla voimme kehittää toimintaamme sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Ympäristö

Haluamme tuottaa arvoa ympäristölle ja osoittaa vaatimukset, joita noudattamalla voimme tehostaa ympäristösuojelun tasoa. Merkittävä osa tätä on sertifioitu ISO 14001:2015 ympäristöstandardimme, jonka avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöä kunnioittavaksi.

Aito kehittämisen halu


Yrityksemme arvot ja jatkuva halumme kehittyä näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme myös seuraavilla tavoilla:


Tavarantoimittajat


Vaalimme pitkäikäisiä, aitoja kumppanuussuhteita ja ammattitaitoisia tavarantoimittajia, koska näin varmistamme vastuullisen toimintaketjun.


Yhteistyökumppanit


Teemme yhteistyötä tekstiilipalveluita tuottavien yritysten kanssa. Perustana yhteistyölle on läpinäkyvä ja luottamuksellinen toiminta osapuolien välillä ja asiakkaidemme arjen helpottaminen.


Paikalliset yhteisöt


Haluamme vaikuttaa positiivisesti paikalliseen yhteisöön. Tehtaamme on osa paikallista yhteisöä ja henkilökuntamme sen asukkaita. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin hankkeisiin ja hyväntekeväisyyteen, koska haluamme olla mukana lisäämässä alueemme työllisyyttä ja hyvinvointia.


Hyvä yhteishenki


Henkilöstömme hyvinvointi, osaamisen kehittyminen sekä keskinäinen kommunikointi on meille tärkeää. Säännöllisillä kehityskeskusteluilla ja avoimella kommunikaatiolla kartoitamme henkilöstömme sitoutumista, osaamista ja hyvinvointia.
Clewor on toiminut yli 40 vuotta päämääränään asiakkaan ehdoilla toteutettu laadukas yritystekstiilien huolto.

Toimintamallimme


Yritystekstiilien palveluratkaisumme on toteutettu seuraavan toimintamallin mukaisesti.

  1. Asiakas ottaa yhteyttä meihin
  2. Kartoitamme asiakkaamme tarpeen ja määrittelemme asiakkaalle yksilöllisen, tarpeiden mukaisen palveluratkaisun
  3. Vastaamme yritystekstiilien hankinnasta asiakkaan puolesta
  4. Toimitamme yritystekstiilit asiakkaalle käyttöön ja myös varastoimme vaihtotekstiilit
  5. Vastaamme logistiikasta eli noudamme käytetyt tekstiilit ja toimitamme puhtaat tilalle samalla kerralla sovitun vaihtovälin mukaisesti
  6. Yritystekstiilien pesu ja huolto
  7. Asiakkaamme voi seurata ja hallita koko toimitusketjua digitaalisesti eSmart™-järjestelmässä
  8. Tekstiilien kierrätys ympäristöstandardien mukaisesti

Palvelumallimme


Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme seuraavia standardeja: Sertifioitu laadunhallintajärjestelmästandardi ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001:2015 sekä hygieniastandardi SFS-EN 14065:2016. Arvioimme säännöllisesti omaa toimintaamme, korjaamme epäkohdat ja tartumme kehityskohteisiin.Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (553580)