Sulje

”Joustavuus ja hinta ratkaisivat”

- Palveluiden siirtämistä Cleworille ei ole tarvinnut katua päivääkään, Rami Savolainen sanoo.
Ylivieskan Tiilen juuret ulottuvat aina sotien jälkeiseen aikaan 1940-luvulle, josta lähtien nykyisellä paikalla on valmistettu tiiliä erilaisiin tarpeisiin. Tänä päivänä tehdas toimittaa poltettuja julkisivutiiliä sisä- ja ulkokäyttöön lähinnä isoille rakennusliikkeille. Yritys työllistää parikymmentä työntekijää.
Ylivieskan Tiilen ja Cleworin yhteistyön alku sijoittuu ajankohtaan, jolloin tiilitehtaalla ilmeni tarve entistä joustavampaan työvaatehuollon palveluun.

- Cleworista tuli myyntipuhelu oikeaan aikaan. Joustavamman palvelun lisäksi haimme kustannussäästöjä silloiseen tilanteeseen verrattuna, ja pääsimmekin työvaatehuollon osalta noin puolet halvempaan lopputulokseen. Samassa yhteydessä sovimme vaihtomatto- ja teollisuuspyyhepalveluista. Se oli fiksu liikku, jota en ole katunut päivääkään, sanoo tuotantopäällikkö Rami Savolainen.


"Se on pitänyt, mitä on sovittu"

Työvaatehuolto käsittää työvaatteiden pesun ja korjauksen. Vaihtomatot puolestaan sijaitsevat sosiaali- ja tuotantotilojen välissä varmistaen, ettei tuotannosta kulkeudu kenkien mukana esimerkiksi kuivaa savipölyä puhtaalle puolelle.

- Putseri-teollisuuspyyhe on myös näppärä ratkaisu, paljon helpompi kuin paperirullien käyttö. Putseria kuluu muun muassa laakeripesujen yhteydessä, jonka jälkeen käytetty pyyhe on helppo laittaa pussiin odottamaan noutoa pesulaan pestäväksi ja uudelleen käytettäväksi.

Savolaisen mukaan yhteistyö Cleworin kanssa on alkuvaiheen sisäänajon jälkeen sujunut tosi hyvin.

- Meidän näkökulmasta on tärkeää, että aikataulut pitävät. Sekin tuo helppoutta, että pesulassa korjaustöiden yhteydessä arvioidaan, vieläkö vaatteella on jäljellä elinkaarta. Kaiken kaikkiaan se, mitä olemme Cleworin kanssa yhdessä sopineet toimintamalliksi, on myös pitänyt, Savolainen toteaa.

Jaa tai tykkää


<< Palaa asiakastarinoihin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (944388)