Sulje

Nailonmatto – jokaisen tilan vaihtomatto

Nailonmatto on suosittu ratkaisu monipuolisuutensa ansiosta niin sisäänkäynneillä, toimistoissa kuin tuotantotiloissa.

Vaihtomatot

Valikko

Nailonmatto on luokkansa parasta laatua


Nailonmatossa olevan kierrenukan ansiosta lika, hiekka ja kura kerääntyy vaihtomattoon, eikä leviä lattiapinta-alalle. Laadukkaan pohjamateriaalin ansiosta pohjan kumimateriaali ei muutu aaltoilevaksi ajan myötä vaan asettuu tasaisesti lattialle eliminoiden kompastumis- ja liukastumisriskiä.

Olemme kiinnittäneet materiaalivalinnoissa erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Laadukkaan materiaalinsa ansiosta nailonmatto on myös uusiokäytettävä. Materiaali on siis täysin kierrätettävä maton käyttöiän loputtua. Itse nailonmattojen valmistusmateriaalina käytetään muun muassa kalastusverkkoja.

Kustannussäästöjä laadusta tinkimättä


Laadukas nailonmatto helpottaa siistijän päivittäistä työtä ja suojaa lattiapinta-alaa kulumiselta. Vaihtomattopalveluamme säästät huomattavasti kiinteistöhoidon ja siivouksen kokonaiskustannuksissa. Ulkokautta kulkeutuu n. 80 % kiinteistöösi tulevasta liasta: kuraa, hiekkaa, pölyä ja vettä.

Lattiat altistuvat kovalle kulutukselle. Sinun tarpeisiisi räätälöidyn vaihtovälien ja oikein sijoitettujen nailonmattojen ansiosta säästät kustannuksissa ja pidät liiketilasi siistinä ja turvallisena.

Tarjoamme koot:


  • 85x150
  • 85x250
  • 115x200
  • 115x240
  • 150x250

Vaihtomattopalveluumme kuuluvat:

nailonmattopalvelu
Microluxx - Tulevaisuuden vaihtomatto
designmattopalvelu
ja ergonomiamattopalvelu

Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme seuraavia standardeja: Sertifioitu laadunhallintajärjestelmästandardi ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001:2015 sekä hygieniastandardi SFS-EN 14065:2016. Arvioimme säännöllisesti omaa toimintaamme, korjaamme epäkohdat ja tartumme kehityskohteisiin.
Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.