Sulje

Täydellinen työvaatepalvelu

Cleworin SmartWear®-työvaatepalvelu kattaa kaiken työvaatteiden ja työkenkien hankinnasta niiden kierrätykseen. Otamme haltuun yrityksesi työvaatepalvelun kokonaisuudessaan.

Täydellinen työvaatepalvelu

Cleworin SmartWear®-työvaatepalvelu kattaa kaiken työvaatteiden ja työkenkien hankinnasta niiden kierrätykseen. Otamme haltuun yrityksesi työvaatepalvelun kokonaisuudessaan.

SmartWear® - Työvaatepalvelu hankinnasta kierrätykseen


Onko työvaatteista huolehtiminen yrityksellesi tarpeellinen, mutta tehokkuutta syövä toimenpide? Cleworin työvaatepalvelu tarjoaa toimivan ratkaisun – SmartWear®-työvaatepalvelumme kattaa kaiken tarvitsemasi palvelun vaatteen hankinnasta sen kierrätykseen. Kauttamme saat kätevästi kaiken tarvitsemasi työvaatteista työkenkiin. Yrittäjänä voi keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun valitset Cleworin SmartWear®-työvaatepalvelun.Miten työvaatepalvelumme toimii?


Olemme luoneet asiakkaillemme SmartWear®-työvaatepalvelun. Se on toimiva, kustannustehokas, helppo ja turvallinen. Työvaatteen tulee palvella käyttäjäänsä, kestää aikaa ja kulutusta. Myös työhyvinvointi paranee, kun käyttäjä viihtyy työvaatteessaan.

SmartWear® on oikea valinta, kun yrityksesi toimii alalla, jolla tarvitaan teollista pesua vaativia työvaatteita.

  1. Kartoitamme huolellisesti liiketoimintasi ja työvaatteiden tarpeen.
  2. Kartoitusprosessin jälkeen tiedämme, millaisia työvaatteita yrityksessäsi tarvitset ja kuinka paljon.
  3. Hankimme tarvittavat työvaatteet ja työkengät puolestasi. Työvaatemyynnissä Clewor tekee yhteistyötä usean työvaatteita ja työkenkiä tarjoavan yrityksen kanssa.
  4. Vastaamme työvaatteiden huollosta koko työvaatteiden elinkaaren ajan. Pesemme, huollamme, korjaamme ja lopulta kierrätämme elinkaarensa päähän tulleet vaatteet puolestasi.

Klikkaa ja katso esittelyvideo:

Laadukas ja oikein valittu työvaate kestää käytössä pidempään – SmartWear® tuottaa säästöä pidemmällä tähtäimellä.

eSmart®


Cleworin asiakkaana saat käyttöösi digitaalisen eSmart®-portaalin. Sen avulla hallinnoit työvaateprosessin kaikki vaiheet.

  1. Tilaat vaivattomasti työvaatteet työntekijöillesi
  2. Pysyt ajan tasalla työvaatteiden jokaisesta vaiheesta hankinnasta kierrätykseen
  3. Käytössäsi on aina ajan tasalla oleva henkilölista, josta näet paikkaansa pitävän vaatekannan ja käyttöhistorian henkilötasolla
  4. Lisäät, muokkaat, poistat ja siirrät käyttäjiä tarvittaessa osastojen välillä
  5. Raporttien avulla näet reaaliaikaisen tiedon vaatesaldoista, henkilöstöstä, lokerovarauksista ja mitkä vaatteet on pesty, mitkä on korjattu ja miksi
  6. eSmart®:ia voi käyttää 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa

eSmart®:in ansiosta Cleworin työvaatepalvelu on täysin läpinäkyvä ja tiedät, että asiat tehdään niin kuin on sovittu. Clewor ei pese tai korjaa työvaatteita turhaan – laskussa näet aina mistä maksat ja miksi, eikä sinun tarvitse turhaan investoida uusiin työvaatteisiin.

Miksi SmartWear® on
fiksuin työvaateratkaisu?

Ammattitaito


Cleworin SmartWear®-prosessi on huolellinen ja ammattimaisesti toteutettu. Otamme haltuun asiakkaan koko työvaatepalvelun. Työvaatemyynnissä Clewor tekee yhteistyötä usean työvaatteita ja työkenkiä tarjoavan yrityksen kanssa. Clewor on toiminut tekstiilipalvelualalla yli 40 vuotta – me tiedämme huolellisen kartoitusprosessin jälkeen, mikä on oikea työvaateratkaisu yrityksellesi.

SmartWear®-työvaatepalvelu kattaa kaiken tarvitsemasi palvelun vaatteen hankinnasta sen kierrätykseen. Me valitsemme yrityksellesi oikeat vaatteet ja kengät, huollamme vaatteet ja kun vaatteet ovat tulleet käyttöikänsä päähän, huolehdimme myös asianmukaisesta kierrätyksestä.Laatu


Kaikki lähtee laadukkuudesta. Työvaatteiden pitää olla teollisesti pestäviä. Laadukas ja oikein huollettu työvaate on miellyttävä käyttää, kestävä ja vaivaton huoltaa. Clewor käyttää huoltotilanteissa valmistajien alkuperäisiä kankaita. Tällä tavalla varmistamme, että työvaatteet kestävät käytössä pidempään ja alkuperäinen standardi säilyy.

Cleworin prosessi on kokonaisvaltainen. Me valitsemme juuri teidän yritystoimintaan sopivat työvaatteet alasta riippumatta.


Kustannussäästöt


Cleworin tarkasti suunniteltu SmartWear®-palvelu on yrityksellesi kustannustehokas ja täysin läpinäkyvä vaihtoehto. Emme veloita työstä, jota emme tee, emmekä tee työtä, jota ei tarvitse tehdä.

Kaikki työvaatteiden pesut ja huollot hoidamme säännöllisesti ja systemaattisesti. Kun työvaatteet pestään ja huolletaan oikein, se pidentää niiden käyttöikää. Ja se tarkoittaa yrityksellesi kustannussäästöjä.Turvallisuus


Työvaatteilla on erilaisia vaatimuksia työtehtävästä riippuen. Oikea työvaate saattaa jopa pelastaa käyttäjänsä hengen. SmartWear®-työvaatepalvelulla suojaat työntekijäsi ja turvaat jokapäiväistä arkea. Clewor huolehtii siitä, että työvaatteet ovat mahdollisimman turvallisia käyttäjilleen.


Helppous


Clewor ottaa työvaatetilanteen haltuun. Jokaiselle palvelutarpeelle on ratkaisu, alasta riippumatta. Asiakkaana sinun tarvitsee vain keskittyä oman työntekoon ja ydinliiketoimintaasi. Me hoidamme loput.Sertifioitu


Clewor noudattaa toiminnassaan voimassa olevia ja sertifioituja ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -standardeja.

Palvelumallimme


Kierrätämme käytöstä poistuneet tekstiilit


Smartwear®-asiakkaana olet automaattisesti mukana käytöstä poistettujen tekstiilien kierrättämisessä.

Lähetämme SmartWear®-asiakkaidemme poistotekstiilit kierrätettäväksi Paimioon Rester Oy:n jalostuslaitokseen, joka jalostaa loppuun saakka palvelleista poistotekstiileistä uutta raaka-ainetta teollisuuden tarpeisiin.

Sinun ei tarvitse siis huolehtia vanhan tai käytöstä poistetun tekstiilin hävittämisestä tai kierrättämisestä. Me hoidamme sen puolestasi.

Vuoden 2022 aikana Clewor kierrätti 1 735 kiloa poistotekstiilikuitua. Kierrättämämme kuidun avulla säästettiin keskimäärin 910 875 litraa vettä ja 5 539,9 Kg CO2-ekv kasvihuonekaasupäästöjä.eSmart® käytössäsi 24/7


Cleworin eSmart®-järjestelmä on käytössäsi kaksikymmentäneljä tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa. Järjestelmän ansiosta voit vaivattomasti tilata ja hallinnoida palveluusi liittyviä asioita ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Sertifioitu


Noudatamme toiminnassamme seuraavia standardeja: Sertifioitu laadunhallintajärjestelmästandardi ISO 9001:2015, ympäristöjärjestelmästandardi ISO 14001:2015 sekä hygieniastandardi SFS-EN 14065:2016. Arvioimme säännöllisesti omaa toimintaamme, korjaamme epäkohdat ja tartumme kehityskohteisiin.Siisteillä ja laadukkailla työvaatteilla edustat aina ammattitaitoasi ja yritystäsi

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (675532)