Sulje

Työnhakijalle

Rekrytoimme jatkuvasti asiantuntija- ja myyntitehtäviin.

Työnhakijalle

Rekrytoimme jatkuvasti asiantuntija- ja myyntitehtäviin.
Clewor on alansa kasvava ja laajaan asiakaspalveluun erikoistunut perheyritys. Haluamme omalla toiminnallamme tehdä asiakkaidemme arjesta helpompaa oli kyse sitten työvaatehankinnasta, vaihtomatto-, hygieniapalvelusta, putsereista ja öljynimeytysmatoista tai pesupalvelusta. Toimintamme kulmakiviä ovat nykyaikaisen teknologian hyödyntäminen asiakaspalvelussamme sekä tuotannossamme. Siksi toimimme ja palvelemme nimeämme laajemmin.


Jos olet kiinnostunut urasta alallamme, jossa ihmisten aito kohtaaminen ja tarpeen ymmärtäminen on lähellä arvojasi, etsimme sinua. Haemme joukkoomme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kunnianhimoista työtä.

Työ tuotannossamme on fyysistä ja raskasta, mutta vaihtelevaa työkiertomme ansiosta. Olemme ammattiylpeitä osaamisestamme ja tarjoamastamme palvelusta, minkä vuoksi työskentelet aluksi yhdessä työntekijämme kanssa perehdytysjakson ajan. Meille on erityisen tärkeää reipas asenne työntekoon.
Rekrytoimme jatkuvasti asiantuntija- ja myyntitehtäviin. Vaalimme avointa kommunikointia, henkilöstömme hyvinvointia sekä osaamisen kehittymistä. Työtehtävämme tarjoavat haastetta ja mahdollisuuden kehittyä. Uskomme, että hyvällä yhteishengellä, innovatiivisella ja kannustavan ilmapiirin avulla ylitämme asiakkaidemme odotukset ja olemme luotettava yhteistyökumppani. Työntekijänämme sinä olet sen mahdollistamiseksi keskeisessä asemassa antamallasi panoksella.
Uskomme, että yhdessä olemme vahvempia ja vain yhdessä voimme menestyä.

Hae meille töihin!


Etunimi*
Sukunimi*
Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*

Lisätietoja*
Lisää vapaamuotoinen hakemus ja CV (pdf, doc, *