Sulje

Työnhakijalle

Rekrytoimme jatkuvasti asiantuntija- ja myyntitehtäviin.

Työnhakijalle

Rekrytoimme jatkuvasti asiantuntija- ja myyntitehtäviin.

Työn iloa innovatiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä


Hyvä yhteishenki, innovatiivinen sekä kannustava ilmapiiri ja keskinäinen kommunikointi. Näiden lopputuloksena syntyy hyvinvoiva henkilöstö. Työyhteisössämme johtoportaan kynnys on matala ja vaalimme avointa kommunikointia sekä puutumme työpaikan epäkohtiin.

Haluaisitko sinä liittyä Cleworin tiimiin?


Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiantuntija- ja myyntitehtäviin sekä tuotannon tehtäviin.


"Viihdyn Cleworilla monipuolisen työnkuvan ja mukavan työporukan ansiosta. Parasta on se, että työntekijät otetaan mukaan kehittämään toimintaa. Jos tulee ideoita, niitä kuunnellaan ja jos tarvitsee jotain, niin se hankitaan."
MIRKKA PÖLLÄ ompelija, hygieniavastaava, johtoryhmän jäsen
Monipuoliset työtehtävämme tarjoavat työntekijälle haasteita ja mahdollisuuden kehittyä.

Tarjoamme


  • Liikuntamahdollisuuden
  • Perusteellisen perehdytyksen työhön
  • Mahdollisuuden kouluttautumiseen
  • Työsuhdevaatteet
  • Mahdollisuuden työllistyä oppisopimuksella
  • Monikulttuurisen työyhteisönOletko kiinnostunut urasta alallamme, jossa tavoitteena on menestyä yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa? Samaistutko arvoihimme: rehellisyys, innovatiivisuus, hyvä yhteishenki, asiakaslähtöisyys ja ympäristö?

Uskomme, että hyvällä yhteishengellä ja kannustavan ilmapiirin avulla ylitämme asiakkaidemme odotukset ja olemme luotettava yhteistyökumppani. Työntekijänämme voit mahdollistaa sen omalla positiivisella panoksellasi.

Cleworin tuotannossa työskentely on fyysistä työtä. Pidämme kuitenkin huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ehkäisemällä työperäisiä sairauksia työnkierron avulla. Työskentelet aluksi työntekijämme kanssa perehdytyksen ajan, jotta sopeudut sujuvasti työyhteisöömme ja hahmotat oman roolisi Cleworin tiimissä. Meille on erityisen tärkeää reipas asenne työntekoon.

Clewor yrityksenä


Clewor yhdistää asiantuntijuuden, digitalisoidun palvelumallin ja teollisen pesulapalvelun kokonaisvaltaiseksi yritystekstiilien palveluratkaisuksi.

Tarjoamme yrityksille työvaatteet, vaihtomatot, teollisuuspyyhkeet, hygieniapalvelut sekä hotelli- ja ravintolatekstiilit huolehtien koko huoltoprosessista alusta loppuun ja yksilöllisesti asiakkaamme liiketoiminnan ehdoilla. Cleworin SmartWear®-työvaatepalvelu kattaa kaiken aina työvaatteen hankinnasta sen kierrätykseen.

Clewor on vuonna 1979 perustettu perheyritys ja päämääränämme on yli 40 vuoden kokemuksen perusteella helpottaa asiakkaidemme arkea.

Uskomme, että yhdessä olemme vahvempia ja vain yhdessä voimme menestyä.

Hae meille töihin!


Jätä avoin hakemus täyttämällä oheinen lomake ja hae meille töihin.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite*

Lisätietoja*
Lisää vapaamuotoinen hakemus ja CV (pdf, doc, *