Sulje

Betonielementtitehtaalla työvaatteet ovat kovalla kulutuksella

- Työskentely betonin ja raudan parissa asettaa työvaatteet kovalle kulutukselle, myyntipäällikkö André Forsström (oik.) sanoo.
Tara Element on Alavetelissä sijaitseva betonielementtitehdas, jonka vahvuutena ovat erikoissuuret elementit, pilarit, palkit ja laatat. Tara Element toimittaa betonielementtejä teollisuudelle, julkiseen ja yksityiseen rakentamiseen sekä maatalouden tarpeisiin.
Betonielementtitehtaalla työvaatteet ovat kovalla kulutuksellaMyyntipäällikkö André Forsström kertoo, että Tara Elementillä on betonirakentamisesta 45 vuoden kokemus.

- Meillä on 45 työntekijää ja lisäksi vuosittain noin 15 kesätyöntekijää. Raudan ja betonin parissa työskennellessä vaatteisiin kohdistuu kovaa kulutusta. Ne ovat säännöllisen pesun ja huollon tarpeessa. André Forsström kertoo, että rakennusalalla työvaatteilla on erityisvaatimuksia.

- Työmailla käydessä vaatteessa pitää olla heijastavia ominaisuuksia. Elementtirakentamisessa taas tarvitaan tietynlaisia suojavaatteita. Aiemmin käyttämämme vuokravaatteet eivät täysin vastanneet tarpeitamme, Forsström toteaa.

Nykyään Tara Elementillä on omat, tarkoituksenmukaiset työvaatteet, ja palvelusopimus Cleworin kanssa.

- Clewor noutaa vaatteet pesuun kerran viikossa. Pesun yhteydessä he tarkistavat vaatteen ja tarvittaessa korjaavat sen. Puhtaat vaatteet tuodaan takaisin jokaisen omaan kaappiin saakka. Tämä tuo huolettomuutta meidän yrityksellemme, Forsström kertoo.

Palvelusopimukseen kuuluvat lisäksi vaihtomatot. Sopiviin paikkoihin asetetut matot pysäyttävät lian ja estävät sen leviämisen muihin tiloihin.

- Matot noudetaan vaatteiden tapaan pesuun kerran viikossa, ja samalla tuodaan uudet tilalle.

Myös saniteettitilojen käsipyyheannostelijat ja tuotantotiloissa tarvittavat pienet teollisuuspyyhkeet tulevat Cleworilta. Forsströmin mukaan yhteistyö on toiminut hyvin.

- Saamme juuri sellaista kokonaispalvelua, mitä haluamme ja tarvitsemme.

Jaa tai tykkää


<< Palaa asiakastarinoihin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (238265)