Sulje

Paikallisuus näkyy palvelussa positiivisesti

Göran Tylli esittelee huoltohenkilökunnan käyttämiä Putseri-teollisuuspyyhkeitä.
Korkea laatu ja erikoistuminen ovat tärkeimmät menestystekijät, joiden ansiosta Tyllis Oy Ab on onnistunut saamaan vahvan jalansijan kuljetuskaluston valmistajana. Kokkolalainen perheyritys on keskittynyt nimenomaan erikoiskalustoon valmistamalla tilauksesta muun muassa rahtilavoja, perävaunuja, nosturiautoja sekä puoliperävaunuja.
Yhtiö valmistaa erikoiskalustoa esimerkiksi sellaisiin vene- ja betonielementtien kuljetuksiin, joissa ei pärjää standardikalustolla. Jotta yritys voi toimittaa kuljetusalalle yksilöllisiä ratkaisuja, se vaatii toimitusjohtaja Göran Tyllin mukaan asiakkaan hyvää tuntemista.

- Asiakkaalle tärkeintä on se, että pystymme toimittamaan sellaisen ratkaisun, joka auttaa häntä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Meiltä edellytetään korkeaa osaamista niin suunnittelussa kuin valmistuksessa, hän sanoo.


Asiakas voi keskittyä
omaan ydintekemiseensä


Työvaatehuollossa Tyllis on luottanut jo pitkään, vuodesta 2009 lähtien, Cleworin tuottamin palveluihin. Sen lisäksi palvelusopimukseen kuuluvat vaihtomatot ja teollisuuspyyhkeet.

- Meillä oli aikaisemmin isompi palveluntoimittaja mutta halusimme tilalle paikallisen. Kun Cleworin myyjä otti meihin yhteyttä päätimme katsoa, mitä heillä on tarjota, Tylli kertoo.

Työvaatepalvelu tuo asiakkaalle helppoutta Cleworin hoitaessa työvaatteiden pesut ja korjaukset kuljetuksineen. Helppouden periaate toteutuu myös vaihtomattopalvelussa. Tuotantotiloissa teollisuuspyyhkeet ovat näppärästi saatavilla, kun työntekijöiden pitää puhdistaa öljyt ja rasvat käsistään.

Tyllin mukaan yhteistyössä tärkeää on se, että Clewor hoitaa luotettavasti oman roolinsa, jolloin asiakasyritys pystyy keskittymään omaan ydintekemiseensä.

- Clewor esimerkiksi pesee ja tarkistaa työasut, tekee niihin tarvittaessa korjaukset ja arvioi, milloin tilalle täytyy vaihtaa uusi. Meillä on Cleworista oikein hyvät kokemukset, sillä paikallisuus näkyy positiivisesti palvelun laadussa, Göran Tylli toteaa.

Jaa tai tykkää


<< Palaa asiakastarinoihin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (183273)