Sulje

Kesä 2021

Kesä 2021

Huh mikä kesä takana! Hellettä ja valkoista liinavaatemerta, koska Suomi liikkui. Kesä 2021 jää meille kaikille mieleen eri tavoin.
Kesä 2021Toiselle se oli unelmien täyttymys täydellisinä kuumina lomapäivinä, toiselle kuumuus oli ihan liikaa. Terveys ja ilmastoinnin puute aiheutti monessa kodissa tuskaisia öitä ja päiviä.

Meillä Keskuspesulassa vauhti kiihtyi Juhannuksen jälkeen, kun alueen majoitusliikkeet täyttyivät matkailijoista ja ohikulkijoista. Liinavaatteita pestiin kahdessa vuorossa ja tuotantopäiviä otettiin viikosta lisää mukaan.

Meillä ei ollut sydäntä vastata kielteisesti uusien asiakkaiden pyyntöön auttaa, kun huoltovarmuus oli heillä koetuksella sillä korona oli kurittanut matkailualan yrityksiä Suomessa ihan kunnolla. Kukaan ei voinut tietää etukäteen, että suomalaiset valitsivat tänä kesänä mieluummin kotimaan matkailun, kuin aurinkorannat, varsinkin kun aurinkoa riitti koti Suomessakin.

Me pesuloissa emme osanneet varautua henkilöstöresurssien riittämättömyyteen, kun tämä sesonki alkoi. Henkilökunnan saatavuus kesken kesän aiheutti hetkellisiä huokauksia, mutta vain hetkellisiä, sillä me onneksi onnistuimme saamaan kasaan ”nuorisojengin”, joka oli tässä menossa mukana, yhdessä meidän kanssamme. Kivennäisvettä ja jäätelöä juotiin ja syötiin urakalla, mutta se kuuluu kesään.

Tänä kesänä kysyttiin myös yhteistyön henkeä, meidän yrittäjien kesken. Me teimme sitä muiden tekstiilihuoltoalan yritysten kanssa, jotta asiakkaat eivät joutuisi pulaan tässä yllättävässä sesongissa.

Logistiikan kumppanimme ajoivat lähes yötä päivää kohteisiin, jotta asiakas saa toivomansa liinavaatteet ajoissa petiin.

Itse henkilökohtaisesti toivon, että maakuntamatkailu Suomessa olisi tullut jäädäkseen ja ihmiset liikkuisivat näissä maisemissa myös tulevina kesinä. Majoitusliikkeitä on joka lähtöön ja jokaiselle löytyy ihan varmasti oma soppi.

Pidetään huolta toisistamme, sillä kolikolla on aina kaksi puolta.

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (903958)