Sulje

Vuosi 2019

Vuosi 2019

Viime vuosi oli Keskuspesulalle toiminnan vuosi. Vuosi 2019 oli Keskuspesulan 40-vuotis juhlavuosi, se toi mukanaan myös alueellista laajentumista ja sitä kautta liikevaihdon kasvua. Olemme kehittäneet toimintaamme laidasta laitaan.
Vuosi 2019Viime vuosi oli Keskuspesulalle toiminnan vuosi. Vuosi 2019 oli Keskuspesulan 40- vuotis juhlavuosi, se toi mukanaan myös alueellista laajentumista ja sitä kautta liikevaihdon kasvua. Olemme kehittäneet toimintaamme laidasta laitaan, joka toivottavasti näkyy myös meidän asiakkaillemme.

Laajensimme palvelualuettamme nyt myös Etelä-Pohjamaan suuntaan, jossa muutama merkittävä yritys on jo yhteistyön kanssamme aloittanut.

Joulukuun toisena päivänä kävin mieheni kanssa pokkaamassa Yrittäjäpalkinnon. Se tuli täytenä yllätyksenä, sillä koemme olevamme vasta matkan alkutaipaleella ja mieheni sanoin: "lihakset on vasta lämmitetty ja suoritus on vasta edessä".

Toivomme kaikille suotuisia tuulia vuodelle 2020. Olkoon se meille kaikille mahdollisuuksien vuosi.

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (234756)