Sulje

Vauhtia muttei vaarallisia tilanteita

Vauhtia muttei vaarallisia tilanteita

Vietimme lauantaina 12.8.2017 Jussi Jokinen All Stars tapahtumaa, jonka tarkoituksena on tukea paikallisen jääkiekkoseuran JHT Kalajoen junioritoimintaa. Olimme mukana ko. tapahtumassa ensimäistä kertaa.
Vauhtia muttei vaarallisia tilanteita

Viime päivityksestä on ehtinyt kulua jo aikaa, sillä kesä oli vauhdikas vaikkei se meitä lämpimillä ilmoilla suosinutkaan. Syyskesää kohti mentäessä halusimme rantautua Pohjois-Pohjanmaalle, hyväntekeväisyys tapahtuman merkeissä.Ulkoteltassamme, nimikirjoituksia jakoi Patrik Laine ja Miikka Salomäki. Nimikirjoituksen metsästäjät olivat ihan yhtä täpinöissä kuin pesulan toimitusjohtajakin, kun Laine ja Salomäki saapuivat paikalle. Jonoa teltalle oli koko parituntisen ajan, ja toivoa sopii, että kaikki halukkaat saivat oman korttinsa.

Mielenkiintoinen ja tapahtumarikas elokuun päivä.

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (593622)