Sulje

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi

Heippa,

On kulunut taas aikaa näistä päivityksistä, mutta täällä ollaan.
Suomen Yrittäjien YrittäjäristiMilko Liedes ja Kannuksen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Veijola.
Kuva: Simo Porkola


Syksy aukeni kauniin kesän jälkeen ja meillä alettiin remontoimaan tuotannon tiloja, mietittiin konehankintoja sekä päivitettiin työtapoja ja samalla saatiin myös uusia ihmisiä mukaan meidän tarinaan. Se mistä olen erittäin onnellinen tämän investoinnin aikana, oli se, että saimme projektiin mukaan lähes kaiken avun omalta kotikaupungilta. Osoittaa sen, että Kannus on kehittynyt kaupunki, vaikka me tunnumme olevan keskellä ei mitään.

Meiltä löytyy siis tekijöitä teille muillekin.

Sitten edettiin alkutalveen ja tuli aika päästää auditoija sisään. Saimme päivitetyt sertifikaatit uudestaan seinälle ja toiminta sai taas uuden suunnan. Tämä tuntui pisteeltä iin päälle tälle vuodelle, vaikka sitä jatkuu vielä muutama viikko.

Kannuksen Yrittäjien 75-vuotis Juhlagaalassa saimme vastaanottaa Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin, joka oli timanttiristi 40 vuoden yrittäjyydestä. Vaikka yrittäjät vuoden 1979 jälkeen ovat Keskuspesulassa vaihtuneet, yritys itsessään ei ole ollut pysähdyksissä. Siksi tämä ansiomerkki otetiin kiitollisuudella vastaan.

Vuoteen 2021 mahtui niin paljon tekemistä, kohtaamisia ja elämyksiä, että ehkä juuri siksi on hyvä suunnata katseet tulevaan, koska vuosi 2022 näyttää erittäin mielenkiintoiselta. Ja siksi tässä kohtaa haluan toivottaa sinulle kaikkea hyvää.

Vietä kaunis Joulu ja ota Uusi Vuosi vastaan mielenkiinnolla. Meillä ei kenelläkään ole sitä kristallipalloa, joten eletään päivä kerrallaan ja jaksetaan luottaa tulevaan.

Kiitos kun olet

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (159459)