Sulje

Nyt on huippu paikka tarjolla!

Nyt on huippu paikka tarjolla!

Olemme alamme kasvava ja laajaan asiakaspalveluun erikoistunut perheyritys. Haluamme omalla toiminnallamme kehittää alaamme ja ennen kaikkea tehdä asiakkaidemme arjesta helpompaa ja kustannustehokkaampaa.
Nyt on huippu paikka tarjolla!Toimintamme kulmakiviä ovat nykyaikaisen teknologian hyödyntäminen asiakaspalvelussamme sekä tuotannossamme, että monipuolisen työympäristön tarjoaminen henkilöstöllemme työssä kehittymisen varmistamiseksi.

Etsimme kasvavaan joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä myyntiassistentin tehtävään. Mikäli viihdyt monipuolisessa työympäristössä etkä säikähdä kiirettä, omaat paineensietokykyä: etsimme sinua.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen ja työhön sopivan pohjakoulutuksen, mutta ennen kaikkea hyvä kommunikaatio- ja IT taidot yleisimpien tietokonejärjestelmien osalta, motivaatio ja tiimihenkisyys ovat arvostamiamme asioita. Ethän jätä hakemusta laittamatta vaikka et olisi vielä valmistunut tai omaa aiempaa työkokemusta.

Hakuaika on voimassa ja toistaiseksi ja tehtävä täyttyy sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen CV:n kanssa osoitteeseen kristiina.liedes@keskuspesula.fi.

Etsimme:

Tarjoamme:
Tietoa rekrytoinnista löydät myös Oikotieltä.

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (302733)