Sulje

Kiekkotähti pelastui kuilun partaalta - Marko Jantusen

Kiekkotähti pelastui kuilun partaalta - Marko Jantusen

Marko Jantunen on entinen huippujääkiekkoilija, jonka elämän viina ja huumeet olivat päättää ennen aikojaan. Nyt Jantunen on selättänyt päihdeongelmansa, ja hän kiertää kertomassa tarinaansa eri puolilla Suomea lapsuudenystävänsä Pasi Tuo
Kiekkotähti pelastui kuilun partaalta - Marko Jantusen

Marko Jantunen on entinen huippujääkiekkoilija, jonka elämän viina ja huumeet olivat päättää ennen aikojaan. Nyt Jantunen on selättänyt päihdeongelmansa, ja hän kiertää kertomassa tarinaansa eri puolilla Suomea lapsuudenystävänsä Pasi Tuomailan kanssa.

Kiekkotähti oli omien sanojensa mukaan menossa hautaan rikkinäisen elämänsä vuoksi, kunnes itsekin pitkään huumeista kärsinyt Pasi Tuomaila ojensi Jantuselle auttavan kätensä syksyllä 2015.

Ruotsissa supertähdeksi urallaan noussut ex-kiekkoilija saapuu myös Kannukseen, kun hän ja Tuomaila kertovat dramaattisista elämänvaiheistaan Takalon koululla maanantai-iltana 23. syyskuuta kello 18.00.

- Markon ja Pasin kokemukset ovat varoittava kertomus viinan ja huumeiden vaaroista, mutta myös toivoa antava selviytymistarina. Sen takia halusimme tuoda heidät Kannukseen kaikille avoimeen ja maksuttomaan yleisötilaisuuteen osana yrityksemme 40-vuotisjuhlavuotta, kertoo tapahtuman järjestävän Keskuspesulan toimitusjohtaja Kristiina Liedes.

Jantusen ja Tuomailan traagiset elämänvaiheet koskettavat Liedestä syvältä.

- Huumeet ovat kasvava ongelma, ja jos voimme tämän tilaisuuden avulla auttaa yhtäkin nuorta läheisineen, olen tavattoman onnellinen. Markon ja Pasin tarinat ovat osoitus siitä, että jos ihmisellä on tarpeeksi vahva halu selviytyä, elämässä kyllä pääsee eteenpäin mahdottomiltakin tuntuvissa tilanteissa, Kristiina Liedes korostaa.

Hänen mukaansa välittäminen on Keskuspesulalle tärkeä arvo. Välittäminen tulee vahvasti esille Jantusen ja Tuomailan elämänvaiheissa, ja on myös yksi syy siihen, miksi yritys järjestää tämän tilaisuuden.

- Tilaisuus sopii niin nuorille kuin aikuisille. Olen varma, että Markolla ja Pasilla on paljon annettavaa esimerkiksi niille kuulijoille, joita aihe koskettaa henkilökohtaisesti tai läheisten kautta.

Tapahtuman järjestämistä tukee Kannuksen kaupunki. Keskuspesula lahjoittaa 60 ensimmäiselle Marko Lempisen kirjoittaman ja Marko Jantusesta kertovan Läpi helvetin-kirjan.

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (904519)