Sulje

Heippa!

Heippa!

Olet Keskuspesulan uusilla nettisivuilla. Olemme innoissamme siitä, että saamme vihdoin ja viimein näkyviin ja kaikkien tietoon uudistetut tuotteemme ja palvelumme. Asetukset on pyritty luomaan loogisesti, jotta oma palveluntarve löytyisi mahdollisimm
Heippa!Päivitimme myös logomme. Logon muoto on yksinkertainen mutta dynaaminen, ajaton, mutta edustaa kuitenkin nykysuuntauksia. Haluamme viestittää asiakkaillemme nopeutta, joustavuutta sekä palveluhalukkuutta. Koska muoto on pyöreä, sen on meille kaikille tuttu pesumerkinnöistä. K-kirjan ympyrän sisällä on symbolinen ja myös takuumerkki ammattitaidostamme ja hyvästä työn laadustamme.


Olemme kasvattaneet myyntihenkilöstöämme. Ethän epäröi olla suoraan yhteydessä heihin, kun haluat kuulla lisää palveluistamme. Olen varma, että yllätyt positiivisesti, kuin laajasti voimme tänä päivänä sinua palvella.

Blogin tarkoituksena on pitää sinut ajan tasalla kuulumisistamme ja tekemisistämme. Päivitämme tätä aina, kun siihen on aihetta :)

Ollaan yhteyksissä!

terveisin
Kristiina


Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (798804)