Sulje

Aika uudistaa nimemme

Aika uudistaa nimemme

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme. Sanotaan, ettei vierivä kivi sammaloidu ja että unelmien ylle on vedettävä työhaalarit ja niin me päätimme tehdä.
Aika uudistaa nimemmeMeidän koko organisaatiolle on aina ollut ensisijaisen tärkeää olla asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisu ja yhteistyökumppani, joka palveluillaan ja tuoteratkaisuillaan helpottaa asiakkaidemme arkea. Huomasimme kuitenkin nopeasti, ettei vanha nimemme enää vastaa arvojamme tai pitkän ajan strategiaamme. Oli siis aika uudistua.

Päätimme jo vuonna 2017 lähteä kehittämään palvelukonseptejamme, sillä huomasimme markkinoilla tarpeen nykyaikaisille palvelulle. Nimenmuutos oli tälle luonnollinen jatkumo.

Siksi minulla on ilo kertoa, että olemme uudistaneet nimemme Clewor Oy:ksi ja muutos astuu voimaan keskiviikkona 6.4.2022. Olemme muutoksesta äärimmäisen innoissamme ja ylpeitä tästä uudesta aikakaudesta, joka nimen myötä myös alkaa.

Clewor pohjautuu täysin arvoihimme, jossa Clean World, Clean Work ja Clever sanat yhdistyvät yhdeksi arvomne yhdistäväksi kokonaisuudeksi.

Missiomme Clewor Oy:llä on varmistaa asiakkaillemme työarjen sujuvuutta nykyaikaisilla ja ympäristöä kunnioittavilla palvelukokonaisuuksilla. Asiakkaamme, yhteistyökumppanimme, henkilöstömme, ympäristö ja aito kehittymisen halu on organisaatiomme kulmakiviä, olemassa olomme syy.

Palvelemme teitä hyvät asiakkaamme rintarinnan yhteistyökumppaniemme kanssa tästä lähtien Clewor Oy:nä.

Kristiina Liedes, toimitusjohtaja

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (661056)