Sulje

Hei! Me kierrätämme käytetyt tekstiilit uudeksi raaka-aineeksi

Hei! Me kierrätämme käytetyt tekstiilit uudeksi raaka-aineeksi

Meille ympäristön huomioiminen ja jatkuva toimintamme kehittäminen on ensisijaisen tärkeää.
Hei! Me kierrätämme käytetyt tekstiilit uudeksi raaka-aineeksiSmartWear® palveluratkaisullamme haluamme tuottaa arvoa sekä asiakkaallemme että ympäristölle ja osoittaa vaatimukset, joita noudattamalla voimme tehostaa ympäristösuojelun tasoa. Merkittävä osa tätä on sertifioitu ISO 14001:2015 ympäristöstandardimme, jonka avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöä kunnioittavaksi.

Poistotekstiileiltä asiakkaamme eivät voi välttyä. Lisäksi uudistuva jätelaki velvoittaa vähentämään jätteen määrää ja lisäämään uudelleenkäyttöä sekä kierrätystä. Tekstiileitä koskeva uudistuksen on aikataulutettu astuvan voimaan vuonna 2025, jolloin tekstiilin hävittäminen sekajätteenä muuttuu.Vastuullamme on huolehtia SmartWear® asiakkaidemme tekstiileistä vastuullisesti innovatiivisia keinoja hyödyntäen ja etsimällä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa arvomme kohtaavat. Lähetämme SmartWear®-asiakkaidemme poistotekstiilit kierrätettäväksi Paimioon Rester Oy:n jalostuslaitokseen, joka jalostaa loppuun saakka palvelleista poistotekstiileistä uutta raaka-ainetta teollisuuden tarpeisiin.

Käytännössä tämä tarkoitta sitä, että SmartWear® asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia vanhan tai käytöstä poistetun tekstiilin hävittämisestä tai kierrättämisestä. Me hoidamme sen puolestasi. Näin voimme varmistaa, etteivät asiakkaidemme tekstiilit päädy energiajätteeksi polttoon, vaan käyttöikänsä päähän tulleista poistotekstiileistä jalostetaan uutta raaka-ainetta teollisuuden tarpeisiin.Touchpoint Oy:n poistotekstiililaitos Resterin kautta tekstiilit kierrätetään mekaanisesti uudeksi kierrätetyksi tekstiilikuiduksi. Näin säästämme merkittävästi ympäristöä ja saamme olemassa olevat materiaalit kiertoon.

BeSmart, Choose Us

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (630828)