Sulje

Kauppalehden kasvuyritys on haluttu kumppani

Kauppalehden kasvuyritys on haluttu kumppani

Otamme ylpeydellä vastaan Kasvaja-sertifikaatin, joka myönnetään Kasvuyritykselle tarkkojen kriteereiden perusteella.
Kauppalehden kasvuyritys on haluttu kumppaniKauppalehden mukaan yrityksen liiketoiminnan tulee kasvaa useampana vuonna peräkkäin, mikä kertoo kyvystämme luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kauppalehden kasvattaja -sertifikaatti myönnetään kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille. Se on näkyvä ja dynaaminen todiste kasvusta. Lisää Kasvaja-sertifikaatista löydät täältä.

Kasvun edellytykset


Kasvu ei kuitenkaan ole meille itsestäänselvyys, täydellisyyden lopputulos, onnenkantamoinen salamaiskuna taivaalta, vaan monen vuoden järjestelmällisen työn tulosta, joka on yhä kesken. Kasvuamme ei ole myöskään aikaansaanut yksittäinen tekijä vaan tämän eteen on työskennelty ja työskennellään yhä yhdessä tiiminä uskoen omiin päämääriimme silloinkin kun niitä kyseenalaistetaan.

Uskomme, että kasvuun tarvitaan toimiva alihankkijoiden ja tavarantoimittajien verkosto, joiden kanssa me jaamme tämän sertifikaatin. Kasvuamme ei tapahtuisi myöskään ilman meidän upeaa henkilökuntaa, joka on valmiina kehittymään ja tekemään kaikkensa onnistuneen asiakaskokemuksen tarjoamiseksi ja asiakaslupausten lunastamiseksi.

Asiakkaamme ovat meille sanoin kuvaamattoman tärkeitä, joista jokaisen uniikkeihin palvelu- ja tuotetarpeisiin haluamme vastata. Uskomme yhteistyöhön, toimintamme kehittämiseen sekä aitoon asiakaspalveluun. Tämän vuoksi asiakaspalaute on meille tärkeää, jotta voimme kehittyä. Olemme ylpeitä ja kiitollisia jokaisesta asiakkuudesta.

Toiminnan laajentuminen


Poikkeuksellisesta maailmantilanteesta huolimatta olemme jatkaneet kasvua kaikilla mittareilla tänäkin vuonna. Kuluvana vuoden aikana olemme laajentaneet toimintaamme valtakunnalliseksi toimijaksi ja kehittäneet palvelutarjontaamme entistä lähemmäksi asiakkaidemme tarpeita.

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (413032)