Sulje

Harjoittelua suurella motivaatiolla

Harjoittelua suurella motivaatiolla

"Olen päässyt aloittamaan harjoittelun harjoitustauon jälkeen ja kohta on viides viikko harjoittelua takana. Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin ja motivaatio on suuri."
Harjoittelua suurella motivaatiolla

"Olen päässyt aloittamaan harjoittelun harjoitustauon jälkeen ja kohta on viides viikko harjoittelua takana. Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin ja motivaatio on suuri. Ensimmäinen nuorten maajoukkueleiri oli marraskuun alussa ja toinen on joulukuun alkupuolella. Leirit tuovat mukavaa piristystä arjen treeneihin ja samalla pääsee harjoittelemaan yhdessä samaa lajia harrastavien ystävien kanssa. Juoksuhommat jatkuvat joulua kohti mentäessä ja katseet ovat jo tulevassa hallikaudessa!"

Emma

http://apteekkifi.com/osta-finasteride/

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (257237)