Sulje

Clewor mahdollistaa työn ja ammattimaisen urheilun yhdistämisen

Elmer Kääntä on kiitollinen työnantajan tuesta urheilu-uran mahdollistajana. Tuki näkyy myös Cleworin logona pelipaidan hihassa. Kuva: Kirsi Nummela

Clewor mahdollistaa työn ja ammattimaisen urheilun yhdistämisen

Elmer Kääntä on kiitollinen työnantajan tuesta urheilu-uran mahdollistajana. Tuki näkyy myös Cleworin logona pelipaidan hihassa. Kuva: Kirsi Nummela
Työuran ja urheilu-uran yhdistäminen onnistuu ainoastaan joustavan työnantajan tuella. Elmer Kääntä viihtyy työssään Cleworin myyntikoordinaattorina sekä pelaa futsalia Suomen korkeimmalla sarjatasolla.
Clewor mahdollistaa työn ja  ammattimaisen urheilun yhdistämisen

Elmer Kääntä on kiitollinen työnantajan tuesta urheilu-uran mahdollistajana. Tuki näkyy myös Cleworin logona pelipaidan hihassa. Kuva: Kirsi Nummela

Elmer Kääntä aloitti työt Cleworilla kaksi vuotta sitten, mutta on jo lyhyessä ajassa päässyt todistamaan yrityksen huimaa kasvuvauhtia. Monitoimimieheksi itseään kuvaileva Kääntä hoitaa asiakaspalvelun, reklamaatiot, toimii myynnin tukena sekä linkkinä tuotannon ja myynnin välillä.

Elmer Kääntä on koulutukseltaan tradenomi ja opiskelee ylemmässä ammattikorkeakoulussa liiketaloutta, kokopäivätyön ja ammattimaisen urheilun ohella.

Kuulostaa siltä, että on haastavaa saada vuorokauden tunnit riittämään?

— Pidän rutiineista ja arki on sujuvaa hyvän aikatauluttamisen ansiosta. Kovin paljon ei jää aikaa rentoutumiselle ja palautumiselle, mutta vapaita viikonloppuja osaan arvostaa, Elmer Kääntä kertoo.


Työnantajan joustolla pelireissuille ja treeneihin


Elmer Kääntä on pelannut jalkapalloa lapsesta saakka. Kolmisen vuotta sitten jalkapallo vaihtui futsaliin. Kääntä pelaa tällä hetkellä Vieska Futsalin riveissä taistellen kärkisijoista Futsal-liigassa, Suomen korkeimmalla sarjatasolla.

Työnantajan tuki mahdollistaa urheilun ja työn yhdistämisen. Miehelle oli jo työpaikkaa hakiessa tärkeää, että työnantajalta löytyy ymmärrystä urheilua kohtaan.

— On tosi oleellinen juttu, että Clewor on näin isosti mukana mahdollistamassa osallistumiseni pelireissuille ja treeneihin. Välillä pelejä on arkenakin ja joskus joudun lähtemään aikaisemmin töistä ehtiäkseni treeneihin tai videopalavereihin. Jos työnantaja ei tukisi harrastusta, en voisi pelata futsalia tällä tasolla, Kääntä toteaa.

Työntekijän tukemisen ohella Clewor tukee myös Vieska Futsalia sponsoroinnin kautta.

Elmer Kääntä on tyytyväinen tähän hetkeen:
Elmer Kääntä on tyytyväinen tähän hetkeen: "Juuri nyt haluan olla mukana Cleworin kasvutarinassa ja siinä sivussa kehittää itseäni opiskelemalla."


Aitiopaikalla kasvuyrityksen toimintaa kehittämässä


Elmer Kääntä kertoo viihtyvänsä Cleworilla erittäin hyvin ja on iloinen saadessaan olla mukana yrityksen kasvutarinassa. Toiminta on kasvanut ja kehittynyt valtavasti parissa vuodessa.

— Ennen kaikkea työvaatepuoli on kasvanut, mikä näkyy sekä toimistossa että tuotannossa. Asiakkaat ovat isompia ja vaativampia. Se toki vauhdittaa myös meitä kehittämään omaa toimintaamme, Kääntä kertoo.

Elmer on saanut seurata aitiopaikalta SmartWear®-työvaatepalvelun kasvua ja kehitystä.

— On ollut hienoa päästä seuraamaan, mistä Smartwear on lähtenyt ja mihin suuntaan se on kasvamassa.

Myyntikoordinaattori huolehtii myös asiakaspalvelusta.

— Hoidan työvaatepalveluun liittyvät kyselyt ja ratkaisen eteen tulevat ongelmat esimerkiksi asiakasportaalin kanssa. Yhteydenotot ovat lisääntyneet, sillä asiakkaita on tullut ympäri Suomen.

Clewor haluaa panostaa asiakaspalveluun ja kääntää reklamaatiot voitoksi.

— Jos hoidamme reklamaatiot hyvin, ovat asiakkaat tyytyväisiä ja luottamus syvenee, Kääntä pohtii.

Haasteena on saada koko ketju toimimaan aina työvaatteiden huollosta jakeluun saakka. Ulkopuoliset jakelijat toimittavat työvaatteet asiakkaiden lokeroihin ja usein juuri loppuvaiheen työ näkyy asiakkaalle.

— Viimeiset metrit ovat elintärkeitä ja siinä hyvien yhteistyökumppaneiden rooli korostuu. Kuljettajan täytyy toimittaa vaatteet sovitussa aikataulussa oikeisiin lokeroihin, Elmer Kääntä sanoo.

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (186860)