Sulje

Raahen Terästuotteen konepajassa työvaatteilta vaaditaan kestävyyttä – Smartwear toi helppouden työvaatehuoltoon

Raahen Terästuotteen konepajassa työvaatteilta vaaditaan kestävyyttä – Smartwear toi helppouden työvaatehuoltoon

Raahen Terästuotteella on ollut Cleworin SmartWear®-työvaatepalvelu käytössä vuoden verran. Toimistopäällikkö Sari Miilukangas on tyytyväinen palvelun helppouteen. Clewor huolehtii työvaatteet puhtaana hyllyyn ja sirujen avulla työvaatteiden kulkua on helppo seurata. Kun palvelu sujuu, jää toimistopäällikön tehtäväksi laskujen tarkistus ja maksaminen.
Raahen Terästuotteen työvaatepalvelu hoitui aikaisemmin vuokravaatepalvelun kautta, mutta työtä tuli tuplasti, koska vuokrahenkilöille ei vaatteita pystytty toimittamaan nopealla aikataululla.

— Välillä työvaatteen piti olla meillä parissa päivässä, joten käytännössä meillä täytyi olla työvaatepalvelun rinnalla oma varasto, jotka huolehdin pestäväksi paikallispesulaan. Työtä tuli tuplamäärä, Sari Miilukangas kertoo.

SmartWear®-työvaatepalveluun vaihdossa positiivista oli myös se, että konepajalla käytettävät työvaatteet voitiin valita laajemmasta valikoimasta. Työvaatteiden vaatimukset ovat korkeat, sillä kaikkien vaatteiden täytyy olla palosuojattuja ja kulutus on kovaa.

— Jonkin verran on ollut ongelmana, että työvaate kuluu polvista nopeasti puhki. Matti (Cleworin aluemyyntipäällikkö) ehdottikin, että ommellaan ylimääräiset paikat polviin sellaisille työntekijöille, jotka hitsaavat ja joutuvat olemaan paljon polvillaan. Näin saataisiin vaatteen käyttöikää pidennettyä. Olin erittäin tyytyväinen ratkaisuehdotukseen, Miilukangas kehuu.

Työvaatteilta vaaditaan konepajan puolella kestävyyttä ja vaatteiden täytyy olla palosuojattuja. <strong>Raimo Pyhälä</strong> on kuluttanut työvaatteita Raahen Terästuotteella jo yli 40 vuoden ajan
Työvaatteilta vaaditaan konepajan puolella kestävyyttä ja vaatteiden täytyy olla palosuojattuja. Raimo Pyhälä on kuluttanut työvaatteita Raahen Terästuotteella jo yli 40 vuoden ajanPerinteikäs tilauskonepaja juhlii tulevana vuonna 50-vuotista taivalta


Raahen Terästuote on tilauskonepaja, joka nimensä mukaisesti tekee teräksestä tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Suurin osa tuotteista menee ympäri Suomea, mutta tuotteita myydään myös esimerkiksi Ruotsiin ja Tanskaan. Raahen merkittävin työllistäjä SSAB on Raahen Terästuotteen suurin asiakas.

Yritys täyttää tulevana vuonna 50 vuotta ja samalla tulee Sari Miilukankaalle yrityksessä 30 vuotta täyteen. Toimistopäällikkö on aloittanut työnsä apuvälineenään kirjoituskone ja osaakin nyt arvostaa automatisoitua työvaatehuoltoa.

— Työvaatehuolto toimii niin automaattisesti, että käytännössä ainoastaan tarkistan ja maksan laskut. Lisäksi järjestän yhteiskäytössä olevat vaatteet hyllyyn niiden saapuessa.

Yritys työllistää 12 henkeä, jonka lisäksi vuokratyöntekijöitä käytetään tuotantoa tasaamaan. Työvaatepalvelussa on käytössä sekä henkilökohtaisia vaatteita että yhteisvaatteita, jotka on tarkoitettu vuokratyöntekijöiden ja muiden väliaikaisten työntekijöiden käyttöön.

Raahen Terästuotteella ollaan tyytyväisiä SmartWearin® laajaan työvaatevalikoimaan.
Raahen Terästuotteella ollaan tyytyväisiä SmartWearin® laajaan työvaatevalikoimaan.Kierrätyspalvelu saa kiitosta


Työvaatehuolto on mennyt Sarin liki 30-vuotisen uran aikana roimasti eteenpäin.

— Aikoinaan aloittaessani työt Terästuotteella, pesimme työntekijöiden haalarit yrityksen tiloissa olevassa pyykinpesukoneessa. Myöhemmin vaatteiden pesu ulkoistettiin, kun perustettiin firmoja, jotka hakivat vaatteet pesuun viikoittain. Silloin oli kuitenkin ongelmana, että rikkinäiset ja käyttökelvottomat vaatteet kerääntyivät varastoihin, josta ne loppujen lopuksi heitettiin roskiin.

Sari Miilukangas kiittelee Cleworin työvaatteiden kierrätyspalvelua.

— On erittäin hyvä, että meidän ei tarvitse tehdä päätöstä, milloin työvaate poistetaan käytöstä. Clewor arvioi, voiko työvaatteen vielä korjata vai laitetaanko se kierrätykseen. Uudet vaatteet tulevat automaattisesti poistettujen tilalle, Sari Miilukangas kiittelee.

Jaa tai tykkää


<< Palaa asiakastarinoihin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (404367)