Sulje

Keskuspesulassa sattuu ja tapahtuu

Keskuspesulassa sattuu ja tapahtuu

Asiakassegmentin uudistamisen lisäksi, halusimme pestä kasvot myös myös asiakastilassamme. Teimme yhteistyötä Nuorten työpajan kanssa, ja nämä nuoret uudistivat asiakastilamme muutamassa päivässä. Ilme on raikas ja puhdas, samanlainen kuin uud
Keskuspesulassa sattuu ja tapahtuu

Pitkän talven jälkeen, päätimme ilahduttaa myös työntekijöitämme ja kutsuimme nyrkkeilyn Euroopan mestarin, suomalaisen nyrkkeilyn suurmiehen, Amin Asikaisen vierailemaan yrityksessämme, samalla kun hän vieraili Kannuksessa yli kolmenkymmenen yrityksen sponsoroimana. Vierailu liittyi puhtaasti lasten ja nuorten tukemiseksi ja erityisesti koulukiusaamisen esille nostamiseen. Keskuspesula oli yhtenä yrityksenä tukemassa myös tätä toimintaa.Kulunut vuosi on ollut monin tavoin uudismielinen, sillä strategian uudistumisen lisäksi, olemme kouluttautuneet ja tuotteistaneet palveluitamme ja muuttaneet toimintatapojamme. Asiakkaamme saavat nyt nauttia näistä muutoksista :)Ollaan yhteyksissä!

Kristiina

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (737251)