Sulje

Kasvomaskeja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille

Kasvomaskeja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Keskuspesula on ottanut valikoimiinsa myös kangasvalmisteiset kasvomaskit. Keskuspesula myy kasvosuojaimia sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille.
Kasvomaskeja yritys- ja kuluttaja-asiakkailleKeskuspesulan kankaiset pestävät kasvomaskit auttavat suojatutumaan pisaratartunnalta.
Keskuspesulan kankaiset pestävät kasvomaskit auttavat suojatutumaan pisaratartunnalta.

- Vastuullisena yrityksenä haluamme tehdä oman osuutemme helpottaaksemme ihmisten arkea virukselta suojautumisessa, sanoo Keskuspesulan toimitusjohtaja Kristiina Liedes.

Kangasvalmisteisia maskeja tarvitaan, koska kertakäyttöisiä maskeja on vaikea hankkia, ja kertakäyttömaskit on tärkeä saada riittämään terveydenhuollon ammattilaiselle.

- Oman alamme ammattilaisina meillä on tarvittava ammattitaito myös huoltaa yritysasiakkaidemme kasvosuojia. THL:n ja muiden viranomaisten antamien ohjeistusten noudattaminen kuuluu luonnollisena osana meidän päivittäiseen tekemiseen, Liedes sanoo.

Tekstiilihuoltoliiton kriteereiden lisäksi Keskuspesulan toimintaa ohjaavat esimerkiksi ISO 9001:2015- ja ISO 14001:2015-standardit.

Kasvosuojaimien isoin hyöty on siinä, että ne suojaavat käyttäjän kanssaihmisiä pisaratartunnalta.

- Käyttämällä kasvomaskeja julkisilla paikoilla, kuten kaupoissa ja apteekeissa, vähennämme pisaratartunnan riskiä ja suojaamme siten niin kanssakulkijoita, läheisiä kuin itseämme, Kristiina Liedes painottaa.

Suomalainen valmistaja


Kangasmaskit valmistaa suomalainen alihankkija, jonka kanssa Keskuspesula on tehnyt yhteistyötä jo pitkään.

Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi kasvosuojain sopii sosiaali- ja terveysalan henkilökunnalle, kotihoidon ammattilaisille ja asiakkaille, sairaaloiden sekä laitosten henkilökunnalle ja potilaille, kuljetusalan ja asiakaspalvelun ammattilaisille sekä yleensäkin kaikille niille, joilla on tarve kasvosuojaimelle esimerkiksi asetettujen säännösten ja määräysten vuoksi.

- Kankaasta valmistettu kasvosuojain on hengittävä ja helppo pukea päälle, eli se asettuu näppärästi peittämään suun ja nenän. Lisäksi se on vaivaton huoltaa ja säilyttää pienen kokonsa ansiosta. Yritysasiakkaat voivat hankkia meiltä kasvomaskien huoltopalvelun, joka käsittää niiden teollisen pesun 90 asteessa ja desinfioinnin, Kristiina Liedes sanoo.

Kasvomaskit on valmistettu materiaalista, joka vastaa lääkäritakkien materiaalia (PES/CO, 210g/m2). Tarvittaessa maskin voi säätää suun ja nenän ylle siten, ettei ilma vuoda kasvosuojaimien yläosan sivuilta. Yksi kangasmaski vastaa käytettävyydeltään 100-150 kertakäyttöistä kasvosuojainta.

Muista nämä, kun käytät kasvomaskia
Tilaa kasvomaskeja helposti lomakkeella!

Jaa tai tykkää


<< Palaa blogiin

Ota yhteyttä!


Kiinnostuitko Cleworin palveluista? Haetko yrityksellesi tekstiilipalveluista vastaavaa kumppania? Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaiden käyttöön. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Cleworin numeroon 06 870 850.Tilaa uutiskirjeemme!


Lähetämme sähköpostiisi kerran kuussa vinkkejä, asiakastarinoita ja uutisia, joilla edistät puhtaampaa, sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea.
Sähköpostiosoite

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (585312)